ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Η Κύπρια που μάς εμπνέει να υιοθετήσουμε ένα πιο healthy lifestyle

Η ίδια είναι μόλις 24 χρονών και έχει αποκτήσει το πτυχίο και το master της στην κλινική διαιτολόγια, διδάσκει yoga, ενώ πλέον διαθέτει το δικό της studio και γραφείο.

Ριάνα Στυλιανού

Η Χρυσαυγή Χαραλάμπους είναι ένα νεαρό κορίτσι που τρέφει μεγάλη αγάπη για το healthy lifestyle, δηλαδή τη καλή διατροφή και τη σωματική άσκηση. Η ίδια είναι μόλις 24 χρονών και έχει αποκτήσει το πτυχίο και το master της στην κλινική διαιτολόγια, διδάσκει yoga, ενώ πλέον διαθέτει το δικό της studio και γραφείο, όπου ο καθένας μπορεί να την επισκεφθεί, για διατροφικά πλάνα προσαρμοζόμενα στις ανάγκες και τους στόχους του καθενός, αλλά και μαθήματα yoga.

Η Χρυσαυγή μέσα από την επαγγελματική της σελίδα στο Instagram, “Namaste_υγιείς” μοιράζεται σχεδόν καθημερινά, διαφορά διατροφολογικά tips για υγιεινά γεύματα και snacks, αλλά και ασκήσεις που βοηθούν το σώμα να επαναφέρει τη σωστή του στάση, να γυμναστεί και να γίνει πιο δυνατό.

Μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξη στο must, η Χρσαυγή μοιράστηκε μαζί μας μερικά Insights της δουλειάς της, και ορισμένα tips που σε όλους μπορούν να φανούν χρήσιμα.

Αρχικά πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου. Πώς προέκυψε η αγάπη σου για αυτό το lifestyle;
“Ήμουν από πάντα δραστήρια και αγαπούσα τα αθλήματα. Από μικρή λάτρευα το καλό φαγητό, εφόσον ο πατέρας μου καλλιεργούσε διάφορα φρούτα και λαχανικά, ενώ ταυτόχρονα πηγμένε και για ψάρεμα. Οπόταν αντιλαμβάνεστε πως το βιολογικό, αρίστης ποιότητας και ντόπιο φαγητό, ήταν το αγαπημένο μου είδος από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.”

Με το yoga πότε άρχισες να ασχολείσαι και γιατί;
“Το yoga προέκυψε στη ζωή μου εντελώς τυχαία το 2011, όταν ξεκίνησαν κάποιες κρίσεις πανικού και άγχους. Αυτή η δραστηριότητα με βοήθησε πολύ στη ψυχική μου υγεία, ενώ ταυτόχρονα γύμναζα και το σώμα μου με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Έτσι, θέλησα να ασχοληθώ περισσότερο με αυτού του είδους γυμναστικής και να το προωθήσω σε όσα περισσότερα άτομα μπορούσα. Γι’ αυτό και απόκτησα το δίπλωμά μου.”

Σε βλέπουμε συχνά να μοιράζεσαι βίντεο με ασκήσεις streching. Είναι πραγματικά τόσο σημαντικό να το εντάξουμε στην καθημερινότητα μας;
“Ναι, φυσικά είναι σημαντικό. Βοηθά σε πολλούς τομείς. Το βράδυ χαλαρώνει τους μύες, ενώ αν προηγηθεί από μια έντονη σωματική δραστηριότητα, προετοιμάζει το σώμα μας ανάλογα, για να αποφευχθούν τυχών τραυματισμούς. Εννοείται πάντα με βαθιές εισπνοές και εκπνοές. ”

 

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Pablo Merchán Montes on Unsplash

Το στρες παχαίνει;

Μπορεί το στρες να μας οδηγήσει στην αύξηση κιλών; Δυστυχώς, η απάντηση είναι θετική, και ...
newsroom must
 |  HEALTH