ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

H Κύπρια TikToker που μοιράζεται τις πιο εύκολες και νόστιμες συνταγές

Το νέο account που πρέπει να κάνετε follow στο Instagram τώρα!

Ριάνα Στυλιανού

Διερωτηθήκατε ποτέ, πόσες ώρες περνάτε πάνω από το κινητό σας, κάνοντας ασταμάτητο scrolling; Ο μέσος άνθρωπος σπαταλάει πάνω από 2 ώρες βλέποντας άσκοπα βιντεάκια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που περνούν πάνω από 4 ώρες συνεχόμενες στο κινητό για ψυχαγωγία.

Οι στατιστικές είναι σοκαρίστηκες σίγουρα, και πέραν του να προσπαθήσουμε να μειώσουμε τις ώρες μας κάνοντας scrolling και αντικαθιστώντας τον χρόνο αυτό κάνοντας γυμναστική ή διαβάζοντας ένα βιβλίο, μπορούμε τουλάχιστον να ακολουθούμε λογαριασμούς που θα μάς μαθαίνουν πρόγραμμα. Όπως για παράδειγμα, πως να μαγειρεύουμε, εύκολα και υγιεινά γεύματα.

Εμείς ανακαλύψαμε λοιπόν, ένα λογαριασμό μιας Κύπριας, που μοιράζεται καθημερινά τί μαγειρεύει στην κουζίνα της, και εμείς απλά λατρέψαμε το content της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina’s taste (@christinastaste)

Ο λόγος για τη Χριστίνα Ρούσου, η οποία μετρά γύρω στους χίλιους followers στον προσωπικό της λογαριασμό, και πάνω από 2 χιλιάδες στον λογαριασμό όπου μοιράζεται τις συνταγές της. Η Χριστίνα ωστόσο, έχει περισσότερη απήχηση στην αγαπημένη εφαρμογή των Gen Z που δεν είναι άλλη από το TikTok, και στο συγκεκριμένο account της σαρώνει δεκάδες χιλιάδες προβολές και likes.

Η Χριστίνα Ρούσου λοιπόν, είναι αναμφίβολα το άτομο που πρέπει να ακολουθήσετε στο Instagram αλλά και το Tik Tok, έτσι ώστε να μπορείτε και εσείς να βλέπετε αλλά και να δοκιμάζετε, τις σούπερ εύκολες στην εκτέλεση του συνταγές.

Εμείς οι Millennials δεν ζητάμε και εξάλλου... ευκολία και πρακτικότητα, αυτό θέλουμε μόνο. To comford food λοιπόν, γίνεται υγιεινότερο και νοστιμότερο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina’s taste (@christinastaste)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina’s taste (@christinastaste)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
health  |  lifestyle  |  social media  |  must follow  |  we love  |  food  |  υγεία  |  ζωή  |  διατροφή

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση

Mushroom oil: Η νέα μας εμμονή

Mushroom oil: Η νέα μας εμμονή

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση ...
Ριάνα Στυλιανού
 |  HEALTH