ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Εσύ το ήξερες ότι κάποιες βιταμίνες επηρεάζουν το Covid Test;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

newsroom must

Διανύουμε τον τρίτο χειμώνα από την εμφάνιση του Covid-19 στην ζωή μας. Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να ξεπεράσουμε καραντίνες, φόβους και ανασφάλειες. Μάθαμε πως να κρατάμε τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις για να προφυλάξουμε εμάς και τους γύρω μας. Ωστόσο, το φαινόμενο Covid δεν σταματάει να μάς ξαφνιάζει.

Αρχικά, να αναφέρουμε ο ιός COVID-19 μπορεί να υπήρχε περισσότερο από όσο πιστεύαμε. Έτσι, οι άνθρωποι μπορεί να είχαν τον ιό και να έχουν αναρρώσει από αυτόν χωρίς να το γνωρίζουν.

Με τελευταία ανακάλυψη τα ευρήματα μιας έρευνας που υποστηρίζουν ότι κάποια συμπλέγματα βιταμινών β7, γνωστά και ως βιοτίνες μπορούν να επηρεάσουν τα Covid Test, δείχνοντας αρνητικά ενώ είναι θετικά.

Έχουν υπάρξει αναφορές ότι ορισμένα τεστ αντισωμάτων αίματος για τον COVID-19 και τα γρήγορα τεστ αντιγόνου COVID επηρεάζονται από τη λήψη υψηλών δόσεων βιοτίνης και μπορεί να οδηγήσουν σε ψευδώς αρνητικό ή θετικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, αν λαμβάνεται τις συγκεκριμένες βιταμίνες και έχετε συμπτώματα Covid, καλό θα ήταν να κάνετε ένα τεστ PCR για πιο έγκυρα αποτελέσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση