ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

4 Αυθεντικοί τρόποι να «ξεζουμίσετε» την Κυριακή

Δωριάνα Κυριάκου

Τι και αν ο καιρός κάνει τα «τερτίπια» του; Εμείς είμαστε εδώ έτοιμοι να αγκαλιάσουμε σφιχτά την καλύτερη μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή, αξιοποιώντας την με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε.

Να λοιπόν 4 αυθεντικοί τρόποι να το κάνετε και εσείς:

1.Μην βάλετε πρόγραμμα

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να αποφασίσει αν και τί θέλει να κάνει για την ημέρα. Δραστηριότητες, χαλάρωση, βόλτες, ό,τι και αν είναι ιδανικό για εσάς, κάντε το χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Απαλλαγείτε από το stress και απολαύστε την ημέρα στο full!

2. Κάντε μια διαφορετική διατροφική επιλογή

Πηγαίνετε για brunch, ή ακόμη καλύτερα αν είστε σπίτι με τον σύντροφό σας, ή ακόμη και μόνοι φτιάξτε κάτι απολαυστικό και χορταστικό. Απαλλαγείτε από το θερμιδικό άγχος και αφήστε τον εαυτό σας να «αμαρτήσει» για μια μέρα.

3. Βρεθείτε με φίλους

Ναι, η κοινωνική αποστασιοποίηση μας έκανε όλους να σκεφτόμαστε λίγο πιο «τετράγωνα», όμως οι φιλικές σχέσεις και η καλή παρέα πάντα θα είναι λύση σε όλες τις ανησυχίες. Τί καλύτερο λοιπόν από το να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ποιοτικό χρόνο, αφήνοντας για λίγο της έγνοιες στην άκρη.

4. Κάντε homemade spa day

Η περιποίηση του εαυτού και η «έκρηξη» αυτοπεποίθησης θα γίνει η αγαπημένη σας Κυριακάτικη συνήθεια. Κάντε scrubs, μάσκες, ανάψτε κεράκια και νιώστε το σώμα σας να χαλαρώνει όσο ποτέ. Αν το δοκιμάσετε θα καταλάβετε ότι η ανάγκη για εναρμόνιση της ψυχής με το σώμα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Βρείτε την ισορροπία μέσα σας και θα μας θυμηθείτε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση