ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

4 ασκήσεις που κάνει η Jessica Alba και πρέπει να τις βάλετε στο πρόγραμμα

Ποιες είναι οι αγαπημένες της ασκήσεις

Σταύρη Φράγκου

Οι περισσότερες celebrities έχουν πολύ γυμνασμένο σώμα και αυτό φυσικά οφείλεται στις προπονήσεις που κάνουν με τη βοήθεια των personal trainers τους.

Η Jessica Alba στην ηλικία των 41 έχει καταφέρει να είναι πιο fit από ποτέ και να αποτελεί ένα υγιές πρότυπο. Η ίδια κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της δεν διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόγραμμα fitness που ακολουθεί.

Σε πρόσφατο βίντεο της στο Instagram, η Jessica Alba ανεβαίνει αρχικά σε ένα στατικό ποδήλατο για προθέρμανση 30 λεπτών ενώ στη συνέχεια, χρησιμοποιεί ένα TRX για ασκήσεις αντίστασης με τρεις επαναλήψεις των 15, κάνει Bulgarian Split squat 15 επαναλήψεις για κάθε πόδι, με τρεις επαναλήψεις των 10 και κοιλιακούς με sliders 5x από έξω προς τα μέσα και 5x από μέσα προς τα έξω. Η ηθοποιός δεν ξεχνά να κάνει stretching το οποίο είναι πολύ σημαντικό

Για το Bulgarian Split Squat σταθείτε μπροστά από έναν πάγκο, με τα πόδια ελαφρώς πιο φαρδιά από το πλάτος των γοφών. Κάντε ένα βήμα προς τα εμπρός, στη συνέχεια τοποθετήστε το δεξί πόδι στην κορυφή του πάγκου πίσω από το σώμα, στηρίζοντας πίσω στην επιφάνεια.

Στην εισπνοή, καθίστε ανάσκελα στους γοφούς και λυγίστε το αριστερό γόνατο για να χαμηλώσετε μέχρι και τα δύο γόνατα να είναι σε γωνία 90 μοιρών, κρατώντας το στήθος ψηλά χωρίς να καμπουρω΄σετε την πλάτη. Στην επόμενη εκπνοή, πιέστε το αριστερό πόδι για να ισιώσετε το πόδι και επιστρέψτε στην όρθια θέση. Κάντε 15 επαναλήψεις σε κάθε πόδι.

 Δείτε το βίντεο και εντάξετε τις ασκήσεις στο πρόγραμμά σας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση