ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

3 συνήθειες που δεν σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μαρία Σάββα

Στην εποχή της επιδίωξης της ευτυχίας μέσω της εκπλήρωσης στόχων, πολλοί από εμάς δημιουργούμε λίστες με σκοπούς και φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά. Όμως, υπάρχουν στόχοι που, αν και δεν τους έχουμε καταγράψει πάνω σε ένα χαρτί, είναι ριζικά χαραγμένοι στο μυαλό μας. Αυτοί οι στόχοι, οι οποίοι συχνά δεν εκφράζονται λόγια, αλλά προσδοκίες και προσδοκίες, παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην πορεία μας προς την επιτυχία. Ωστόσο, ποιοι παράγοντες μπορούν να υπονομεύσουν τις προσπάθειές μας και να μας κρατήσουν πίσω από την επίτευξη αυτών των βαθιά καθορισμένων στόχων;

Δεν Δίνετε Χρόνο στον Εαυτό Σας / Θέλετε Αμέσως Αποτελέσματα: Οι επιτυχίες δεν συμβαίνουν με ένα κόμμα του κουμπιού. Ο χρόνος είναι ένα καίριο συστατικό της διαδικασίας. Καθίστε και περιμένετε με υπομονή, δίνοντας την ευκαιρία στα πράγματα να αναπτυχθούν με φυσικό τρόπο.

Είστε Υπερβολικά Αυστηροί με τον Εαυτό Σας: Η αυτο-κριτική είναι απαραίτητη, αλλά υπερβολική αυστηρότητα μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια πίστης. Αναγνωρίστε την πρόοδό σας, ακόμη και όταν οι πράξεις σας δεν είναι τέλειες.

Είστε Αφοσιωμένοι σε Αντιπερισπασμούς: Η συγκεκριμένη εποχή μας προσφέρει αμέτρητες απασχολήσεις. Κρατήστε την προσοχή σας στον στόχο και αποφύγετε τις ανασταλτικές απολαύσεις.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την επίτευξη των στόχων σας, θυμηθείτε ότι η πορεία είναι εξίσου σημαντική με τον προορισμό. Αφοσιωθείτε, αλλά μείνετε ευέλικτοι και ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες που μπορεί να εμφανιστούν.

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση