ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

3 γλυκά που δεν παχαίνουν

Οι περισσότερες γυναίκες είναι σε «μόνιμη» δίαιτα, κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο, γιατί υπάρχουν και οι μέρες που ο οργανισμός μας χρειάζεται κάτι γλυκό… και με ενοχές τρώμε μια σοκολάτα, αντί να την απολαμβάνουμε!

Δεν θα ήταν υπέροχο να υπήρχαν κάποια γλυκά χαμηλά σε θερμίδες τα οποία θα μπορούσαμε να απολαύσουμε χωρίς καμία ενοχή;

Κι όμως υπάρχουν…. 3 γλυκές απολαύσεις που «μας δίνουν το ελεύθερο» να τις καταναλώσουμε άφοβα!

Ποιες είναι αυτές;

  • Lemon pie: Η λεμονόπιτα σε σχέση με τα άλλα cakes είναι χαμηλή σε θερμίδες (210, ένα κανονικό κομμάτι) και πλούσια σε βιταμίνες. Το κύριο συστατικό της, το λεμόνι είναι αντιοξειδωτικό πράγμα που βοηθάει τον οργανισμό να κάνει γρηγορότερες καύσεις. Ο μεταβολισμός επιταχείνεται και οι θερμίδες του αφανίζονται σε 2 με 3 ώρες μόνο.
  • Γλυκά του κουταλιού: Οι περισσότεροι έχουν την εντύπωση πως δεν υπάρχει τίποτα πιο παχυντικό από τα «γλυκά του κουταλιού». Κι όμως δεν είναι ότι πιο παχυντικό. Το σύκο για παράδειγμα και το βύσσινο είναι διαθέτουν 50 και 105 θερμίδες αντίστοιχα. Τα γλυκά του κουταλιού, είναι υγιεινά και αγνά, ενώ την ίδια στιγμή σου καλύπτουν στο full την επιθυμία σου για κάτι γλυκό.
  • Ρυζόγαλο: Το αγαπημένο σε όλους ρυζόγαλο έχει μόνο 210 θερμίδες ανά μπολάκι.  Συνδύασε το με κανέλα, και θα γίνει το αγαπημένο σου "μη ενοχικό γλυκό"!  Για να κάψεις αυτές τις θερμίδες αρκεί να.. κοιμηθείς για 221 λεπτά!

 

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση