ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Tik Tok: Το viral beauty trend με το μωβ ρουζ

Οι αναζητήσεις του trend εμφανίζουν πάνω από 95 εκατομμύρια αποτελέσματα.

Μαρία Καραμάνου

Παρότι πολλά trends στο TikTok έρχονται και φεύγουν με ταχύ ρυθμό, το μωβ ρουζ φαίνεται να καθιερώνεται ως ένα ανθεκτικό και εντυπωσιακό στοιχείο στον κόσμο του μακιγιάζ. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα ρουζ σε ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις, το μωβ μπορεί στην αρχή να φαίνεται προκλητικό, αλλά κατά την εφαρμογή του προσφέρει ένα πλούσιο ροζ χρώμα γεμάτο λάμψη.

@yazdior ok this is amazing @Rare Beauty #rarebeauty #purpleblush #rarebeautysoftpinchliquidblush #rarebeautyblush #rarebeautyblushfaith #grwm #makeup awkward sped up sza - rem

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι η έντονη χρωστική του που το καθιστά πιο ανθεκτικό και διαρκεί παραπάνω στο δέρμα σε σύγκριση με τις πιο ανοιχτόχρωμες ροζ αποχρώσεις. Επομένως, διατηρεί το χρώμα του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και δεν εξαφανίζεται μετά από λίγες ώρες, προσφέροντας ένα σταθερό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το μωβ ρουζ αποδεικνύεται ιδιαίτερα κολακευτικό σε επιδερμίδες που είναι ελαφρώς πιο σκούρες ή έχουν σταρένιο τόνο. Επίσης, συνδυάζεται ιδανικά με κόκκινο κραγιόν, καθώς και τα δύο έχουν ψυχρούς υποτόνους. Το μωβ, ως χρώμα, είναι πολύ ευέλικτο και μπορεί να αναδείξει τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας.

@atosaaghakhani Purple blush for olive skin tones is perfection I know purple can seem a bit daunting, but trust me… it works! All products linked in bio and listed below: Products @Fenty Beauty cheeks out freestyle cream blush (09/cool berry) #fentybeauty #fentybeautyblush #fentybeautybyrihanna #purpleblush original sound - EX7STENCE™

Το μυστικό του, ειδικά όταν πρόκειται για ρουζ, βρίσκεται στους υποτόνους του. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει τόσο ροζ όσο και μπλε τόνους σε διάφορες αναλογίες, προσφέροντας κολακευτικό αποτέλεσμα που δίνει βάθος και ζωντάνια στο πρόσωπο.

Από τις αποχρώσεις λιλά μέχρι μελιτζανί και από το χρώμα των σταφυλιών μέχρι της ορχιδέας, το μωβ μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλά στυλ και τόνους επιδερμίδας, καθιστώντας το κατάλληλο για κάθε γυναίκα.

@jenesisalonso wearing denim on denim with a pop of red lipstick !! Using @urbandecaycosmetics and @milkmakeup blush #grwm #redlipstick #denimondenimoutfit #purpleblush #redlipstutorial original sound - Jenesis Alonso

Η τάση για το μωβ ρουζ δεν μπορεί ακριβώς να συνδεθεί με μια συγκεκριμένη δεκαετία, αλλά φαίνεται να αντλεί επιρροές από διάφορες περιόδους και συνεχίζει να εξελίσσεται στη σύγχρονη μόδα και ομορφιά. Ωστόσο, ορισμένες τάσεις μακιγιάζ μπορεί να αναδείξουν επίμονα στοιχεία από συγκεκριμένες δεκαετίες.

Για παράδειγμα, τα χρώματα που είναι λίγο πιο έντονα ή εκκεντρικά μπορεί να φέρνουν στο νου την δεκαετία του 1980, όπου υπήρχε μια τάση για έντονα χρώματα στο μακιγιάζ. Ωστόσο, η συνδυαστική χρήση του μωβ με άλλα χρώματα και η ευελιξία της τάσης συνεισφέρει στο να διατηρεί μια σύγχρονη αισθητική, ανεξαρτήτως συγκεκριμένης δεκαετίας.

@color.nerd #stitch with @missdarcei color theory is so important for makeup! #learnontiktok #colortheory #colorwheel #purpleblush original sound - color.nerd
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση