ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Dry shampoo: Το τέλειο προϊόν αν έχει λεπτά και λιπαρά μαλλιά

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μαρία Σάββα

Ένα σημαντικό ποσοστό των γυναικών αντιμετωπίζει ανησυχίες σχετικά με τη λεπτότητα των μαλλιών τους. Πρόκειται για ένα αισθητικό πρόβλημα, κυρίως προκλημένο από γενετικούς παράγοντες, το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη βοήθεια ενός ιδανικού συμμάχου ομορφιάς: του ξηρού σαμπουάν που προσδίδει όγκο.

Το ξηρό σαμπουάν, με τα απορροφητικά συστατικά του, σε συνδυασμό με το κυματιστό styling, προσφέρει στα μαλλιά ένα πλούσιο αποτέλεσμα όγκου, ανασηκώνοντας ακόμη και τα πιο λεπτά μαλλιά. Πρόκειται για έναν ψευδή όγκο που μπορεί να αναδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των μαλλιών, ειδικά για όσες αναζητούν πάντα πλούσια και κινητικά μαλλιά.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ξηρό σαμπουάν αποκαλείται "life saver". Παρόλα αυτά, δεν αντικαθιστά τον κλασικό σαμπουάν που καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής. Πράγματι, το ξηρό σαμπουάν απλά απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα από τις ρίζες, προσφέροντας αμέσως την εντύπωση καθαρών μαλλιών. Η δράση του διαρκεί μέχρι 24 ώρες, εξαρτώμενη από τις κλιματολογικές συνθήκες και τον τύπο μαλλιών.

Όσον αφορά τον όγκο, το ξηρό σαμπουάν έχει τη δύναμη να προσθέσει περισσότερο όγκο στα μαλλιά, καθιστώντας τα φρέσκα και αέρινα. Πρέπει, ωστόσο, να χρησιμοποιείται με μέτρο, καθώς οι απορροφητικοί παράγοντες, όπως το ταλκ, έχουν στοχευμένη ισχύ στεγνώματος. Επομένως, η προσωρινή δράση του αξιοποιείται καλύτερα για τις ανάγκες της τελευταίας στιγμής, όπως να δώσεις εντυπωσιακή εμφάνιση στα μαλλιά σου για μια βραδινή έξοδο.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση