ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Τι είναι το ThermiVa Feminine Lifting γεννητικής χώρας

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μάς λέει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για το μη επεμβατικό Lifting γεννητικής χώρας.

Σταύρη Φράγκου

Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που έχουν μπει στην εμμηνόπαυση παρουσιάζει, σε διαφορετικό βαθμό η κάθε μια, απώλεια του ελέγχου της ουροδόχου κύστης, με αποτέλεσμα προβλήματα ακράτειας. Αυτό συνήθως συμβαίνει με το γέλιο, το βήχα, το φτάρνισμα και την έντονη προσπάθεια όπως το σήκωμα βάρους. Μετά την εμμηνόπαυση οι μύες του πυελικού εδάφους ατροφούν σταδιακά εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών που συμβαίνουν σ’ αυτή την περίοδο της ζωής κάθε γυναίκας. Αυτή η αλλαγή μπορεί να περιορίσει την αυτοπεποίθηση, να μειώσει την κοινωνικότητα και ακόμη περισσότερο να επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία.

Τι πρέπει να κάνουμε;
Το ThermiVa είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (RF) για σύσφιξη και αναζωογόνηση του κόλπου τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Είναι το καλούμενο μη επεμβατικό Lifting γεννητικής χώρας.

Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν, ειδικά μετά την εγκυμοσύνη, προκύπτει υπερβολική χαλάρωση των μυών του κόλπου. Αυτή η βλάβη μπορεί να μειώσει την αίσθηση κατά την επαφή και να μειώσει τη σεξουαλική ικανοποίηση. Η τεχνολογία ThermiRF είναι εγκεκριμένη από τον οργανισμό FDA και αποτελεί την τεχνολογία επανάστασης. Κάθε θεραπεία γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί 30 λεπτά. Το ThermiVa χορηγείται συνήθως σε τρεις θεραπείες κατά τη διάρκεια των τριών μηνών. Οι ασθενείς αναφέρουν συνεχή βελτίωση μετά από κάθε θεραπεία Thermage δεν απαιτεί αναισθησία και οι ασθενείς περιγράφουν τη θεραπεία ανώδυνη και χαλαρωτική. Δεν υπάρχει περίοδος ανάρρωσης μπορείτε να συνεχίσετε όλες τις κανονικές δραστηριότητές σας αμέσως μετά τη διαδικασία. Οι ασθενείς μπορούν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή αμέσως μετά τη θεραπεία. Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αν και μερικοί ασθενείς έχουν αναφέρει άμεση βελτίωση. Μπορείτε να περιμένετε τα αποτελέσματα να είναι αισθητά περίπου 2 εβδομάδες μετά τη θεραπεία.

Ποια είναι η διαδικασία
Το Thermi Va χρησιμοποιεί μια ράβδο ραδιοσυχνοτήτων ελεγχόμενης θερμοκρασίας για να συσφίξει τους κολπικούς μύες, βελτιώνοντας την εμφάνιση, τη λειτουργικότητα και την αίσθηση. Με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής για την εξωτερική θεραπεία των ιστών των χειλέων και του αιδοίου η οποία εκπέμπει ενέργεια RF και θερμαίνει απαλά για να αναζωογονήσει το χαλαρό ιστό. Το Thermi Va προάγει την αναδόμηση του δικτύου κολλαγόνου που βοηθά στην ενίσχυση και υποστήριξη των μυών του κόλπου καθώς βελτιώνεται και η ελαστικότητα του δέρματος και των μυών. Ένας ανιχνευτής χρησιμοποιείται για την ακριβή παρακολούθηση της θερμοκρασίας του ιστού, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη θερμοκρασία επεξεργασίας και ασφάλεια. Μερικά αποτελέσματα είναι άμεσα και συνεχίζουν να βελτιώνονται με κάθε θεραπεία. Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν περίπου ένα με δύο χρόνια. Για διατήρηση του αποτελέσματος σε ακράτεια και προβλήματα εμμηνόπαυσης συνιστώνται θεραπείες συντήρησης που συνιστώνται είναι μία φορά το χρόνο μετά την αρχική.

Η θεραπεία με το ThermiVa είναι ιδανική για
Κολπική σύσφιξη
Βελτίωση της ατροφικής αιδοιοκολπίτιδας (ξηρότητα του κόλπου και του αιδοίου)
Αύξηση της υγρασίας του κόλπου και κατά συνέπεια την αύξηση την κολπική διέγερσης χωρίς τη χρήση ορμονών
Μείωση χειλικού ερεθισμού
Βελτίωση της ακράτειας των Ούρων
Βελτίωση πυελικής πρόπτωσης
Βελτίωση της οργασμικής ή σεξουαλικής δυσλειτουργίας που έχει σαν αποτέλεσμα την επίτευξη οργασμού σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση