ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Τι είναι το Smartlift γρήγορης ανάρρωσης;

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας εξηγεί την τεχνική που στηρίζεται σε ελάχιστη κινητοποίηση, μικρές κρυμμένες τομές και συνδυασμό τεχνολογίας.

Σταύρη Φράγκου

Μελετώντας τον τρόπο γήρανσης του προσώπου, διαπιστώνουμε δραματική αλλαγή από την ηλικία των 35 χρόνων έως και των 55 χρόνων σε δύο κυρίως περιοχές.

Η περιοχή που κατά κύριο λόγο αδειάζει είναι το κεντρικό πρόσωπο και η περιοφθάλμια περιοχή. Όλοι οι σύνδεσμοι που είναι υπεύθυνοι για τη στήριξη του προσώπου αρχίζουν να υποχωρούν και ταυτόχρονα το λίπος του υποδόριου ιστού μειώνεται, εντείνοντας έτσι τη χαλάρωση και την εικόνα του κουρασμένου προσώπου. Ακολουθεί το άδειασμα της περιοφθάλμιας περιοχής όπως επίσης και οι αλλαγές στα βλέφαρα άνω και κάτω.

Το Smart Lift είναι μια τεχνική που ανέπτυξα για να υποστηρίζει κατά κύριο λόγο τις προαναφερόμενες περιοχές (κεντρικό πρόσωπο, περιοφθάλμια και παρειές), με κρυμμένες τομές στην κροταφική πτυχή. Η απλούστευση της τεχνικής με το σκεπτικό του mix and match, δηλαδή συνδυασμός ελάχιστα παρεμβατικής μαζί με μη παρεμβατικές τεχνικές μας, όπου έχουμε μια γρήγορη ανάρρωση με αποτελεσματική διάρκεια μέχρι και 7-10 χρόνια.

Είναι η τεχνική που στηρίζεται σε ελάχιστη κινητοποίηση, μικρές κρυμμένες τομές και συνδυασμό τεχνολογίας Thermi Tight και χειρουργικών νημάτων στήριξης του κεντρικού προσώπου. Ταυτόχρονα γίνεται χρήση ενέσιμου νέας γενιάς για ανάπλαση του υποστηρικτικού ιστού. Χρειάζεται μικρή περίοδος ανάρρωσης που κυμαίνεται από 2-4 ημέρες και είναι η περίοδος που πρέπει να απέχουμε από την κοινωνική ζωή.

Καλύτερη ηλικία και υποψήφιοι για την επέμβαση
Οι καλύτεροι υποψήφιοι είναι γυναίκες και άνδρες όταν το πρόσωπο και ο λαιμός αρχίζουν να χαλαρώνουν, το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του και οι ρυτίδες αρχίζουν να βαθαίνουν. Η καλύτερη ηλικία είναι 40-60 ετών.

Διάρκεια Χειρουργείου
Το χειρουργείο διαρκεί περίπου 40’ ή και περισσότερο αν συνδυαστεί με άλλες τεχνικές. Γίνεται με γενική αναισθησία ή μέθη (υπνοχάλαση) και η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης 
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics 
Facebook: AdvancedAestheticsGr
https://www.andreasioannides.com/services/smart-lift/ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση