ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Τα λεπτά φρύδια είναι και πάλι trendy

Πώς να αποκτήσετε λεπτά φρύδια χωρίς τσιμπιδάκι, με τα κατάλληλα προϊόντα από την κυπριακή αγορά.

Μαρία Καραμάνου

Τα λεπτά φρύδια επιστρέφουν δυναμικά στη μόδα αυτό το καλοκαίρι, φέρνοντας μαζί τους έναν αέρα νοσταλγίας από τις δεκαετίες του '90 και του 2000. Με πολλές διάσημες προσωπικότητες να υιοθετούν αυτό το στυλ, τα λεπτά φρύδια γίνονται η απόλυτη τάση της σεζόν. Αν και το τσιμπιδάκι ήταν παραδοσιακά το κύριο εργαλείο για τη δημιουργία αυτής της εμφάνισης, υπάρχουν πλέον πολλές σύγχρονες τεχνικές και προϊόντα που επιτρέπουν να αποκτήσετε λεπτά και καλοσχηματισμένα φρύδια χωρίς την ανάγκη του. Ας δούμε πώς μπορείτε να πετύχετε αυτό το look με εναλλακτικούς τρόπους που σέβονται τα φρύδια σας και προάγουν την υγεία τους.

Photo By @melissa.hurkman On Instagram

Αυτή η τάση, η οποία προτιμά ένα πιο κομψό και καθαρό σχήμα, έχει γίνει η αγαπημένη επιλογή πολλών διάσημων προσωπικοτήτων και influencers. Ωστόσο, πολλοί διστάζουν να χρησιμοποιήσουν το τσιμπιδάκι λόγω των επιπτώσεων που μπορεί να έχει στα φρύδια μακροπρόθεσμα, όπως το αραίωμα και η δυσκολία στο να φυτρώσουν οι τρίχες ξανά. 

Σύγχρονες Τεχνικές για Λεπτά Φρύδια

Χρήση Κεριού 
Η αποτρίχωση με κερί είναι μια δημοφιλής μέθοδος για τη δημιουργία λεπτών φρυδιών χωρίς να βλάπτονται οι θύλακες των τριχών. Το ζεστό κερί αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα, επιτρέποντας ένα καθαρότερο και πιο ακριβές σχήμα. Επιπλέον, η αποτρίχωση με κερί διαρκεί περισσότερο από το τσιμπιδάκι, καθώς οι τρίχες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ξαναμεγαλώσουν.

Photo By @melissa.hurkman On Instagram

Κλωστή (Threading)
Η μέθοδος της κλωστής είναι μια αρχαία τεχνική που προέρχεται από την Ινδία και τη Μέση Ανατολή. Πρόκειται για μια ακριβή τεχνική που επιτρέπει τον έλεγχο του σχήματος των φρυδιών με μεγάλη λεπτομέρεια. Επειδή δεν χρησιμοποιούνται χημικά ή θερμότητα, η κλωστή είναι ιδανική για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα.

Μακιγιάζ Φρυδιών
Τα προϊόντα μακιγιάζ, όπως τα μολύβια φρυδιών, οι σκιές και τα τζελ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν την εμφάνιση λεπτών φρυδιών χωρίς να αφαιρεθούν πραγματικά οι τρίχες. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για όσους θέλουν να πειραματιστούν με την τάση χωρίς να δεσμευτούν σε μια μόνιμη αλλαγή.

Photo By @melissa.hurkman On Instagram

Λέιζερ
Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια πιο μόνιμη λύση για τη μείωση της τριχοφυΐας στα φρύδια. Αν και είναι μια πιο ακριβή διαδικασία, προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα και μπορεί να διαμορφώσει τα φρύδια με μεγάλη ακρίβεια.

Το κλειδί είναι να προχωρήσετε με προσοχή. Αν υπερβάλλετε στη διαμόρφωση των φρυδιών σας, μπορεί να είναι δύσκολο να τα επαναφέρετε στο αρχικό τους πάχος. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αποκτήσετε προσωρινά λεπτά φρύδια χωρίς να τα βγάλετε. Πώς; Με τη βοήθεια του μακιγιάζ, φυσικά. 

Photo By @melissa.hurkman On Instagram

Σκιά Φρυδιών
Χρησιμοποιήστε μια σκιά φρυδιών σε απόχρωση που ταιριάζει με το φυσικό σας χρώμα. Με ένα λεπτό πινέλο, γεμίστε τα φρύδια σας δίνοντας τους το επιθυμητό λεπτό σχήμα.

YVES SAINT LAURENT COUTURE BROW PALETTE 02 Medium to Dark €65.00 BUY NOW

Μολύβι Φρυδιών
Ένα μολύβι φρυδιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχεδιάσετε το περίγραμμα των φρυδιών σας και να γεμίσετε τυχόν κενά. Προσέξτε να κάνετε μικρές, απαλές κινήσεις για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

BOURJOIS BROW REVEAL PRECISION EYEBROW PENCIL 003 BROWN €8.70 BUY NOW

Τζελ Φρυδιών
Το τζελ φρυδιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σταθεροποιήσετε τις τρίχες στη θέση τους και να δημιουργήσετε το επιθυμητό σχήμα. Επιλέξτε ένα διάφανο ή χρωματιστό τζελ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

BOURJOIS BROW REVEAL CLEAR BROW GEL €8.70 BUY NOW

Concealer
Για να τονίσετε το σχήμα των φρυδιών σας και να δώσετε την ψευδαίσθηση λεπτότερων φρυδιών, χρησιμοποιήστε λίγο κονσίλερ γύρω από τα φρύδια σας. Αυτό θα βοηθήσει να καθαρίσει το περίγραμμα και να αναδείξει το σχήμα.

LANCÔME TEINT IDOLE ULTRA WEAR ALL OVER CONCEALER 010 BEIGE PORCELAI €33.50 BUY NOW

Με αυτές τις τεχνικές μπορείτε να πειραματιστείτε με την τάση των λεπτών φρυδιών χωρίς να δεσμευτείτε σε μια μόνιμη αλλαγή. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε την επιστροφή αυτού του στυλ με ασφάλεια και ευκολία.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση