ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

3 φυσικά εναλλακτικά του αποσμητικού

Μαρία Σάββα

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το αποσμητικό αποτελεί αναντικατάστατο προϊόν προσωπικής φροντίδας σε κάθε νεσεσέρ. Προλαμβάνει την ανάπτυξη ανεπιθύμητων οσμών στο δέρμα, προσφέροντάς μας αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης.

Ωστόσο, αν πρόσφατα έχεις υιοθετήσει μια πιο φυσική προσέγγιση στην ομορφιά, θα χαρείς να μάθεις ότι υπάρχουν φυσικά συστατικά με ισχυρές αποσμητικές ιδιότητες, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετική εναλλακτική λύση στα αποσμητικά του εμπορίου. Ποια είναι αυτά;

Λάδι καρύδας
Το λάδι καρύδας διαθέτει φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες που συμβάλλουν στην εξάλειψη των βακτηρίων που προκαλούν οσμές. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα εμπορικά αποσμητικά, δεν ερεθίζει το δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση, στην οποία μπορείς να προσθέσεις μια σταγόνα αιθέριου ελαίου για άρωμα.

Μαγειρική σόδα και άμυλο καλαμποκιού
Δύο συστατικά που πιθανόν έχεις ήδη στην κουζίνα σου: η μαγειρική σόδα βοηθά στην εξουδετέρωση των οσμών, ενώ το καλαμποκάλευρο απορροφά την υγρασία, καθιστώντας αυτόν τον συνδυασμό ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τον έλεγχο του ιδρώτα και της μυρωδιάς.

Άλφα Υδροξυοξύ (AHA)
Τα AHA απομακρύνουν τα βακτήρια που προκαλούν οσμές μειώνοντας τα επίπεδα pH στην περιοχή της μασχάλης. Έτσι, δημιουργούν ένα περιβάλλον λιγότερο φιλόξενο για τα βακτήρια, προσφέροντας μια φυσική και αποτελεσματική λύση για την πρόληψη των οσμών.

Ανακαλύπτοντας αυτές τις φυσικές εναλλακτικές, μπορείς να απολαμβάνεις την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης όλο το καλοκαίρι, χωρίς να καταφεύγεις σε χημικά προϊόντα.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση