ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Lip Contour: Πως να υιοθετήσετε την viral τάση για εντυπωσιακά χείλη

Τι να αποφύγετε για να δημιουργήσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Μαρία Καραμάνου

Το lip contouring αντλεί έμπνευση από τις τεχνικές του προσώπου, προσφέροντας μια πρωτότυπη προσέγγιση στο μακιγιάζ των χειλιών. Αυτή η τεχνική επιτρέπει τη χρήση φωτεινών και σκούρων αποχρώσεων για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό περίγραμμα και να αναδείξετε τα χείλη σας.

Αρχικά, επιλέγετε ένα χρώμα χειλιών που είναι πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα χειλιών των χειλιών σας. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε σκιές. Στη συνέχεια, επιλέγετε ένα highlighter ή ένα φωτεινό χρώμα που θα εφαρμοστεί στο κέντρο των χειλιών και στο πάνω τους τόξο.

Η διαδικασία περιλαμβάνει τη σωστή εφαρμογή των σκιών και του highlighter, καθώς και τον καθορισμό του φυσικού περιγράμματος των χειλιών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό πινέλο για να επιτύχετε ακρίβεια και να αναδείξετε τις γωνίες των χειλιών σας.

Η τεχνική αυτή προσθέτει πλούσιο όγκο και ένταση στα χείλη, ενισχύοντας τη φυσική σας ομορφιά. Είναι μια διασκεδαστική και δημιουργική προσέγγιση που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ.

Για να υιοθετήσετε το lip contouring, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Προετοιμασία των χειλιών:
Πριν αρχίσετε, απολεπίστε και ενυδατώστε τα χείλη σας. Αυτό θα δημιουργήσει ένα ομαλό υπόβαθρο και θα βοηθήσει στην εφαρμογή των προϊόντων.

2. Εφαρμογή concealer:
Εφαρμόστε ένα ανοιχτό concealer για να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο χρωματισμό γύρω από τα χείλη.

3. Cream bronzer:
Επιλέξτε ένα cream bronzer λίγο πιο σκούρο από τον τόνο της επιδερμίδας σας και εφαρμόστε το γύρω από την περίμετρο των χειλιών. Στη συνέχεια, ζωγραφίστε ελαφρά πάνω από τη γωνία των χειλιών και κατά μήκος του κέντρου του κάτω χείλους.

4. Χρήση lip liner:
Επιλέξτε ένα lip liner σε απόχρωση που ταιριάζει με το χρώμα των χειλιών σας και καθορίστε προσεκτικά το περίγραμμα. Μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε το φυσικό περίγραμμα ή να δημιουργήσετε ένα ελαφρύ overline για περισσότερο όγκο.

Με αυτά τα βήματα, θα δημιουργήσετε ένα όμορφο lip contouring που θα αναδείξει τα χείλη σας και θα προσθέσει διάσταση στο μακιγιάζ σας. Θυμηθείτε πάντα να προσαρμόζετε την τεχνική σύμφωνα με τις προτιμήσεις και το στυλ σας.

Για ένα άψογο αποτέλεσμα στο lip contouring, αποφύγετε τα εξής:

1. Κακή ανάμειξη:
Εξασφαλίστε ότι αναμιγνύετε καλά τα προϊόντα για να επιτύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Η καλή ανάμειξη είναι καίρια για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

2. Υπερβολική χρήση lip liner:
Αποφύγετε την υπερβολική χρήση του lip liner, καθώς μπορεί να δημιουργήσει ένα τεχνητό και άβολο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε το με διορθωτικό τρόπο για να καθορίσετε τα χείλη σας.

3. Μη ταιριαστές αποχρώσεις:
Επιλέξτε αποχρώσεις που ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σας. Η λανθασμένη απόχρωση μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπία στο μακιγιάζ.

4. Πολύ σκούρο χρώμα:
Αποφύγετε το πάρα πολύ σκούρο χρώμα, καθώς μπορεί να προκαλέσει μπέρδεμα και να είναι δύσκολο να δημιουργηθεί φυσικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση