ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Κόκκινο midi φόρεμα, πουά καλσόν και kitty heels
 

Πώς να εφαρμόζετε το foundation σας για να δείχνει φυσικό

Αυτό είναι το κόλπο που θα σας χαρίσει το φυσικό αποτέλεσμα που θέλετε.

Ριάνα Στυλιανού

“Less is more”, αυτό είναι το μότο που έχουν ως preach οι πιο καλόγουστες γυναίκες του κόσμου, και αυτό το εφαρμόζουν, όχι μόνο στον τρόπο που ντύνονται αλλά και στο κεφάλαιο «Ομορφιά».

H τάση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες με δεκάδες χιλιάδες κορίτσια και γυναίκες να αναδεικνύουν αυτού του είδους μακιγιάζ στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις, δεν είναι άλλο από το “Clean Girl”. Με βάση αυτό το trend, οι influencers και beauty specialist, ανακαλύπτουν συνεχώς νέους τρόπους για να κάνουν το μακιγιάζ τους να φαίνεται όσο πιο φυσικό και «ελαφρύ» γίνεται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Violette (@violette_fr)

Ένας από αυτούς τους τρόπους λοιπόν, για να κάνουμε το foundation μας να φαίνεται όσο πιο natural γίνεται, είναι αφήνοντας μερικά «γυμνά» σημεία στο πρόσωπό μας.

Δηλαδή, δεν εφαρμόζουμε παντού προϊόν, μόνο εκεί που χρειαζόμαστε. Δώστε έμφαση σε σημάδια και κοκκινίλες, και εφαρμόστε foundation μόνο στα πλαϊνά της μύτης σας αντί σε ολόκληρη. Με αυτό τον τρόπο, έχοντας τη μύτη «γυμνή», το όλο μακιγιάζ φαίνεται αυτομάτως πάρα πολύ φυσικό, εφόσον το κεντρικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας δεν είναι υπερφορτωμένο με foundation. Σας εγγυούμαστε ότι θα λατρέψετε το αποτέλεσμα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Violette (@violette_fr)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση