ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Οι νέες τάσεις ομορφιάς που θα δούμε το 2024

Οι καταναλωτές κάνουν ήδη μια στροφή προς την απλότητα, την αποτελεσματικότητα και τη βιωσιμότητα.

Μαρία Καραμάνου

Η σύγχρονη βιομηχανία περιποίησης του δέρματος βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που υπόσχονται εντυπωσιακά αποτελέσματα με λιγότερη πολυπλοκότητα και πιο προσιτές τιμές. Ήδη, οι εταιρείες επικεντρώνονται στη δημιουργία προϊόντων περιποίησης που προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες του καθενός. Αυτό σημαίνει περισσότερη αποτελεσματικότητα και λιγότερα απαραίτητα στάδια στη ρουτίνα ομορφιάς.

Βλέπουμε ότι ακόμα και στη νέα χρονιά, θα δούμε τους καταναλωτές αναζητούν προϊόντα με φυσικά, βιολογικά και βιώσιμα συστατικά. Οι εταιρείες ανταποκρίνονται σε αυτή τη ζήτηση προσφέροντας προϊόντα με ενεργά συστατικά που προέρχονται από φύσικές πηγές. Αυτή η στροφή προήλθε παραπάνω από τη νέα τάξη πραγμάτων με τη κλιματική αλλαγή και τα προβλήματα του πλανήτη. 

Τα serum, με συγκεντρωμένες δραστικές ουσίες έχουν γίνει απαραίτητο κομμάτι της ρουτίνας περιποίησης για την επίτευξη εντυπωσιακών αποτελεσμάτων, όπως ενυδάτωση, λάμψη και μείωση των ρυτίδων. Η συνείδηση για την αντιηλιακή προστασία αυξάνεται και προβλέπεται να αυξηθεί ακόμα παραπάνω με το νέο έτος, και οι νέες φόρμουλες προστασίας προσφέρουν μη λιπαρές, ελαφριές εναλλακτικές για καθημερινή χρήση.

Προϊόντα που ενισχύουν τη φυσική άμυνα του δέρματος γίνονται δημοφιλή. Συστατικά όπως βιταμίνες C και E, αντιοξειδωτικά και πεπτίδια συμβάλλουν στην προστασία από περιβαλλοντικές επιθέσεις. Αυτές οι τάσεις αντανακλούν μια στροφή προς την απλότητα, την αποτελεσματικότητα και τη βιωσιμότητα, επιτρέποντας στους καταναλωτές να επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς πολλαπλά βήματα στη ρουτίνα περιποίησής τους.

Skincare patches για όλες τις χρήσεις 

Τα skincare patches αναμένεται να αποτελέσουν μια επαναστατική προσθήκη στον κόσμο της περιποίησης του δέρματος το 2024. Αν και τα eye patches έχουν ήδη καθιερωθεί, η προοπτική της εμφάνισης περισσότερων κατηγοριών patches ανοίγει νέους ορίζοντες για την ευεξία και την ομορφιά. Η ενσωμάτωση της προστασίας από τον ήλιο σε μορφή patches υπόσχεται μια πιο άνετη και αποτελεσματική εφαρμογή. Αυτό μπορεί να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να υιοθετήσουν την καθημερινή πρακτική της αντηλιακής προστασίας.

Patches που περιέχουν συστατικά για την ενίσχυση της ενέργειας, της ηρεμίας ή ακόμα και για την ενίσχυση της αντοχής του οργανισμού αναμένεται να κατακλύσουν την αγορά. Αυτά τα patches θα προσφέρουν μια πολύπλοκη προσέγγιση στη φροντίδα του σώματος. Η αρωματοθεραπεία μέσω patches υπόσχεται να προσφέρει μια νέα εμπειρία. Αρώματα που προορίζονται να χαλαρώνουν, να ενθαρρύνουν την ανανέωση της ενέργειας ή ακόμα και να βοηθούν στην καλή διάθεση θα είναι διαθέσιμα μέσω αυτής της καινοτόμου προσέγγισης.

Εξέλιξη των καθαριστικών προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες του καταναλωτή

Η εξέλιξη των καθαριστικών για το δέρμα δείχνει μια επαναπροσέγγιση προς την προσαρμοστικότητα και την απλότητα. Το 2024, οι καταναλωτές μπορούν να αναμένουν ακόμα πιο καινοτόμες λύσεις για τον καθαρισμό του δέρματός τους. Η ιδέα να επιλέγετε διαφορετικά καθαριστικά ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας είναι καινοτόμα. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στους καταναλωτές να προσαρμόζουν τη ρουτίνα τους σύμφωνα με τις εποχιακές αλλαγές ή ακόμα και την κατάσταση του δέρματος τους κάθε περίοδο.

Τα υβριδικά καθαριστικά προτείνουν τη συνένωση διαφορετικών συνθέσεων σε ένα προϊόν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ένα καθαριστικό μπορεί να προσφέρει τα οφέλη του διπλού καθαρισμού, αφαιρώντας ακόμα και το μακιγιάζ. Η αυξανόμενη επιδίωξη της βιωσιμότητας στον κόσμο της ομορφιάς θα οδηγήσει σε περισσότερα καθαριστικά προϊόντα με φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες και βιώσιμα συστατικά.

Εξέλιξη στη χρήση των αντηλιακών λόγω της αύξησης του καρκίνου σε παγκόσμια κλίμακα

Η εξέλιξη του αντηλιακού αντανακλά τη συνειδητοποίηση του κινδύνου που συνδέεται με την έκθεση στον ήλιο και τη σημασία της πρόληψης. Η σύνδεση της πολυτέλειας με την αντηλιακή προστασία αναμένεται να κερδίσει έδαφος. Εταιρείες καλλυντικών πολυτελείας θα ενσωματώνουν υψηλής ποιότητας αντηλιακά συστατικά στα προϊόντα τους, προσφέροντας προστασία με στυλ.

Προϊόντα που διαθέτουν συγκεκριμένα οφέλη εκτός από την αντηλιακή προστασία, όπως αντιγηραντικές ιδιότητες ή ενυδατική φροντίδα, θα είναι δημοφιλή. Η ανάπτυξη υβριδικών προϊόντων που συνδυάζουν αντηλιακή προστασία με άλλα οφέλη, όπως αντιοξειδωτικά, ενδυνάμωση του δέρματος και ακόμα και χρώμα, θα έχουν κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων.

Η προσφορά αντηλιακών σε μορφή serum, mists και foundations αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν ελαφριά, ευέλικτη και ενυδατική προστασία. Εκπαιδευτικές εκστρατείες και ενίσχυση της επίγνωσης θα κατευθυνθούν προς τους καταναλωτές, επισημαίνοντας τη σημασία της αντηλιακής προστασίας για την υγεία του δέρματος.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση