ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Οι σκιές που σας ταιριάζουν βάση το χρώμα των ματιών σας

Κρατήστε αυτά τα tips για την επόμενη φορά που θα κάνετε το μακιγιάζ σας

Κάθε μακιγιάζ έχει τον σκοπό του. Το foundation κρύβει τις ατέλειες, τα highlighters φωτίζουν, αλλά το αληθινό παράθυρο στην ψυχή είναι τα μάτια. Δείτε πιο κάτω ποια χρώματα σκιών σας ταιριάζουν βάση το χρώμα των ματιών σας

Πράσινα μάτια - Ενώ το καφέ είναι μια ουδέτερη απόχρωση που φαίνεται ωραία με οποιοδήποτε χρώμα ματιών, η προσθήκη χρώματος στα πράσινα μάτια θα τα κάνει πραγματικά λαμπερά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, δοκιμάστε αποχρώσεις σκιών όπως χρυσό, χάλκινο και μπρονζέ για να αντανακλούν το πραγματικό χρώμα των πράσινων ματιών χωρίς να είναι υπερβολικές. Για το βράδυ, δοκιμάστε βαθιές αποχρώσεις του μωβ και του πράσινου για να προσθέσετε βάθος στα πράσινα μάτια. Συμπληρώστε το με σκούρο καφέ eyeliner και καφέ ή μαύρη μάσκαρα για ένα αξέχαστο αποτέλεσμα.

Μπλε μάτια - Για τα μπλε μάτια, το κλειδί είναι να επιλέξετε χρώματα που κάνουν αντίθεση και προσθέτουν βάθος. Οι σκούρες αποχρώσεις του καφέ και του μωβ θα τονίσουν τα μπλε μάτια. Για πιο δραματικό αποτέλεσμα, δημιουργήστε ένα smoky eye με σκιές σε αποχρώσεις του μαύρου ή του σκούρου γκρι. Όσο για την μάσκαρα, επιμείνετε στο μαύρο για να φωτίσετε τα μπλε μάτια και να προσθέσετε διάσταση.

Καστανά μάτια - Αν έχετε καστανά μάτια, θεωρήστε τον εαυτό σας ευλογημένο! Το καστανό μάτι συμπληρώνεται από σχεδόν κάθε σκιά του χρωματικού κύκλου από το πράσινο και το χρυσό έως το μπλε και το μωβ. Όσο πιο ψυχρή είναι η απόχρωση που επιλέγετε, όπως μπλε, γκρι ή πράσινο, τόσο περισσότερο θα τονίζεται το χρώμα των ματιών σας. Για ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα, απλώστε βαθιές αποχρώσεις του καφέ, του μαύρου και του χρυσού σε συνδυασμό με μαύρο eyeliner και μαύρη μάσκαρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Eyeshadow  |  make-up  |  μακιγιάζ  |  trends  |  must try  |  must know  |  tips  |  ideas

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση