ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Η νέα κρέμα της Shiseido αφυπνίζει την επιδερμίδα

Η Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream είναι μία διαχρονική́ δύναμη και μία ανεξάντλητη πηγή πολύτιμης ενέργειας

Σταύρη Φράγκου

H νέα προσθήκη Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream της σειράς Legendary Enmei collection αξίζει κάτι παραπάνω από μία θέση στο νεσεσέρ μας. 

To Enmei Herb που κρύβεται στη σύνθεση της κρέμας, προέρχεται από τα δάση του ιερού βουνού Kayal και είναι γνωστόό για τις δυνάμεις μακροβιότητας και ανανέωσης που εσωκλείει. O θρύλος αναφέρει ότι, ο Kobo Daishi, ένας βουδιστής μοναχός και λόγιος, χρησιμοποίησε το θαυματουργό́ Enmei για να θεραπεύσει έναν άρρωστο ταξιδιώτη που περιέθαλψε.
 Για την Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream, το βότανο περισυλλέγεται μια από τις πιο συμβολικές μέρες του Ιαπωνικού έτους Τensha Nichi. Αυτές οι ημερομηνίες είναι σπάνιες και θεωρούνται ως οι στιγμές που οι μυστικές δυνάμεις του σύμπαντος βρίσκονται στο απόγειό τους.

Green Treasured Silk
Όπως το πολύτιμο ροζ διαμάντι, έτσι και το Green Treasured Silk, αποτελεί ένα από τα σπανιότερα και ανεκτίμητης αξίας δώρα της φύσης. Το πολύτιμο πράσινο μετάξι Green Treasured Silk είναι εξαιρετικά σπάνιο που προσφέρει ελαστικότητα και ενδυνάμωση στο δέρμα.Η Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος από μέσα σε όλα τα επίπεδα του. Με πλούσια, πολυτελή υφή και χαλαρωτικό ανακουφιστικό άρωμα, εμποτισμένο με ιαπωνικό τριαντάφυλλο, άνθη κερασιάς και δαμάσκηνο, αναζωογονεί τη διάθεσή σας και αναζωογονεί το δέρμα σας. Η επιδερμίδα αντιστέκεται αποτελεσματικότερα στην βαρύτητα καθώς υποστηρίζεται από μια διαδικασία συνεχούς ανανέωσης. Σε συνδυασμό με την τελετουργία περιποίησης μάλιστα, η εμπειρία και το αποτέλεσμα φτάνουν σε άλλο, θεικό επίπεδο.

Η νέα Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream έρχεται για να συμπληρώσει λοιπόν τις 5 αξίες της Legendary Enmei Collection:

Aναζήτηση. Η αυστηρή αναζήτηση και επιλογή των πολυτιμότερων ιαπωνικών συστατικών.
Καλλιέργεια. Η προσθήκη προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών για την δημιουργία της πιο πολυτελούς υφής.
Συγκομιδή. Η αφοσίωσηστην περισυλλογή –με το χέρι- του βοτάνου Enmei σε μια ειδική μέρα «υψηλής ενέργειας».
Φροντίδα. Η μυστική αύρα που αντιπροσωπεύει την φωτεινότητα της συλλογής.
Επιθυμία. Η τελευταία πινελιά για να σφραγίσει τις ουσιαστικές προθέσεις με ένα παραδοσιακό τελετουργικό τυλίγματος.

Το δέρμα σας, δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο με τη νέα Legendary Ultimate Renewing Cream.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση