ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Beckham: Το μυστικό για μαλλιά με όγκο

Το ιδιαίτερο trick του κομμωτή της.

Μαρία Καραμάνου

Η Victoria Beckham φαίνεται ότι έχει ανακαλύψει ένα πολύ αποτελεσματικό μυστικό για να πετύχει τον επιθυμητό όγκο στα μαλλιά της, ακολουθώντας μια διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα συνηθισμένα tips.

Η χρήση των hair clips για τη στερέωση των curtain bangs της στη ρίζα τους είναι ένας έξυπνος τρόπος να δημιουργηθεί περισσότερος όγκος στην περιοχή της κεφαλής. Αυτή η τεχνική βοηθάει στο να διατηρούνται τα μαλλιά σηκωμένα και να αποκτούν ένα πιο αεράτο και εντυπωσιακό σχήμα. Είναι μια πρακτική που μπορεί να εφαρμοστεί με ευκολία και να προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο όγκου στο χτένισμα, χωρίς τη χρήση προϊόντων ή ειδικών εργαλείων.

Αυτή η πρωτότυπη συμβουλή αποδεικνύει ότι υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να επιτευχθεί ο όγκος στα μαλλιά, και όλοι μπορούν να βρουν αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Μάλιστα, σε βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok με τον κομμωτή της λέει, «Ken, πιστεύεις πως έχουμε αρκετό όγκο στις ρίζες;», συγκρίνοντας τον εαυτό της με την Cindy Lou Who από την ταινία του 2000 «How The Grinch Stole Christmas». «Ποιος το έκανε καλύτερα;», λέει γελώντας με τον Paves να συνεχίζει να χτενίζει τα μαλλιά της. 

Στο τέλος του βίντεο, ο Paves αφαιρεί τα pins αφήνοντας τα μαλλιά της να πλαισιώσουν το πρόσωπό της, αποδεικνύοντας πως το ιδιαίτερο hair trick του λειτουργεί άψογα. 

Δείτε το βίντεο:

@victoriabeckham WHO WORE IT BETTER?! Work hard, play hard with Ken Paves - we take getting ready for an event very seriously!! Kisses xx #VictoriaBeckhamBeauty original sound - Victoria Beckham
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση