ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Αυξητική Χειλιών

Ο Δρ. Ιωαννίδης Ανδρέας εξηγεί για την αυξητική χειλιών

Κατά την αυξητική χειλιών, χρησιμοποιείται μία ποικιλία υλικών, ώστε να δημιουργηθούν πιο γεμάτα στην εμφάνιση χείλια, ενώ ταυτοχρόνως μειώνονται και οι ρυτίδες στην γύρω περιοχή του στόματος.

Ένα προσωρινό αποτέλεσμα για την αυξητική χειλιών πραγματοποιείται με την έγχυση λίπους και κολλαγόνου, τα οποία για να διατηρήσουν το αποτέλεσμα της αυξητικής απαιτείται να επαναλαμβάνονται, καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιθανόν να απορροφηθούν από το σώμα.

Το κολλαγόνο έχει αντικατασταθεί στις μέρες μας από υλικό υαλουρονικού οξέος, του οποίου η διάρκεια ξεπερνάει στους οχτώ με 12 μήνες. Στην αγορά υπάρχουν και υλικά μόνιμης ή παρατεταμένης διάρκειας, όπως είναι το Aquamid.

Πολλές χειρουργικές μεθόδοι έχουν αναφερθεί, όπως αυτόλογα μοσχεύματα απονευρώσεων, χοριολιπώδους ιστού ή άλλα μοσχεύματα, όπως το υλικό alloderm. Οι χειρουργικές αυτές μέθοδοι θεωρούνται πιο σύνθετες με αυξημένο ποσοστό επιπλοκών και χρειάζονται μεγαλύτερη περίοδο ανάρρωσης.

Ένα μόνιμο μικρού ρίσκου διάλυμα για την αυξητική των χειλιών περιλαμβάνει τη χρήση του Gore-Tex υλικού, το οποίο το ανθρώπινο σώμα το ανέχεται καλά. Όσον αφορά στην αυξητική χειλιών και ειδικά τις περιπτώσεις των ατόμων που απλά πειραματίζονται και δεν έχουν καταλήξει στην εικόνα που θα ήθελαν να αποκτήσουν στα χείλη, κάποιες σύνθετες χειρουργικές παρεμβάσεις ή πιο μόνιμες λύσεις δεν θα αποτελούσαν την καλύτερη επιλογή.

Σε μία τέτοια περίπτωση θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσει κάποιος με υαλουρονικό οξύ, ώστε να δει τα αποτελέσματα και να αποφασίσει σε μεταγενέστερο χρόνο για κάτι πιο μόνιμο.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση