ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

Αντιμετωπίστε το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας προτείνει την υδρολιπόλυση, ενέσιμη θεραπεία τοπικής λιπόλυσης, Aqualyx αλλά και τη μεσοθεραπεία για να εξαφανίσουμε άμεσα το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Επίσης μας εξηγεί που μπορούν να εφαρμοστούν αλλά και τα αποτελέσματά τους. Επιμέλεια Σταύρη Φράγκου

Υδρολιπόλυση
Τι είναι Υδρολιπόλυση; 
Πρόκειται για ενέσιμης μορφής έγχυση δεσοζυχολινικό οξύ το οποίο φυσιολογικά παράγεται στο συκώτι για το μεταβολισμό του λίπους. Στην ουσία είναι bile-acid το οποίο προσκολλάται στο τοίχωμα των λιπωδών κυττάρων κάνοντας τα ασταθή με αποτέλεσμα ρήξη του και καταστροφή της κυτταρικής τους μεμβράνης με επακόλουθο την απορρόφηση του. Ο οργανισμός πλέον χρησιμοποιεί τα λιπώδη κύτταρα σαν ενέργεια.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί; 
Mετά από ραντεβού με τον γιατρό η υδρολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί στο διπλοσάγονο, στα χέρια, στην κοιλιά, στη μέση, στα ψωμάκια, στην περιοχή των γονάτων και των γλουτών. Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί για αντιμετώπιση της γυναικομαστίας, της λιπομαστίας αλλά και τα εσωτερικά των μηρών.

Aqualix
Tι είναι το Aqualyx; 
Είναι μια ενέσιμη θεραπεία η οποία δημιουργεί λιποδιάλυση στο λιπώδη ιστό και εφαρμόζεται μόνο στο υποδόριο ιστό.

Κάθε πόσο εφαρμόζονται οι θεραπείες αυτές; 
Οι θεραπείες εφαρμόζονται στον ασθενή ανά 21-24 ημέρες (περίπου ανά 3 εβδομάδες). Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, συνιστάται να γίνει χρήση υπέρυθρων ή λεμφικού μασάζ (με τη χρήση ιατρικής τεχνολογίας) καθώς ενισχύει κατά 15-20% το αποτέλεσμα της Θεραπείας. Ο συνδυασμός ενισχύει το μεταβολισμό του λίπους.

Κυτταρίτιδα – Μεσοθεραπεία
Η κυτταρίτιδα αποτελεί αισθητική και λειτουργική διαταραχή που εμφανίζεται στο 90% του γυναικείου πληθυσμού μετά την εμφάνιση της έμμηνου ρύσεως -ορμονική ενηλικίωση. Όπως έχουμε ήδη διευκρινίσει, η κυτταρίτιδα είναι μια διαταραχή, η οποία είναι συνυφασμένη με το ορμονικό προφίλ της γυναίκας, αλλά επηρεάζεται επίσης και από τη διαιτητική συνήθεια και τη δραστηριότητα του ατόμου. Τα αιτία της ανάπτυξης του συμπτώματος της κυτταρίτιδας είναι η μη φυσιολογική απομάκρυνση υγρών από τον μεσοκυττάριο χώρο ανάμεσα στα λιπώδη κύτταρα, τα οποία και χωρίζονται στο λιπώδη ιστό με κάθετες, ινώδης ταινίες (septae) οι οποίες καθώς διογκώνεται ο χώρος ανάμεσα τους (μεσοκυττάριος χώρος) αυτές καθηλώνουν το δέρμα κάτω και σκληραίνονται με αποτέλεσμα να δημιουργείται η εικόνα διάτασης – καθήλωσης που μεταφράζεται σε προβολή και εντύπωμα εικόνας φλοιού πορτοκαλιού και σε μεγέθυνση όπως είναι η εικόνα του "cottage cheese". Η ανάπτυξη της κυτταρίτιδας μπορεί να γινεί σε διάφορα σημεία του σώματος (γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, γόνατα κλπ). Εμφανίζεται σε όλους τους τύπους σώματος ακόμη και στις γυναίκες με λεπτή και σφριγηλή σιλουέτα μπορεί να παρουσιάζουν κυτταρίτιδα, η οποία και περιγράφεται σαν εικόνα φλοιού πορτοκαλιού με σφαιρικά εξογκώματα και εντυπώματα αντίστοιχα.

Τι επιτυγχάνεται με την ενέσιμη θεραπεία;
Με την ενέσιμη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας επιτυγχάνεται η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, η διάλυση και λιπόλυση του λίπους, η απομάκρυνση των σκληρών ινώδων ταινιών septae
και η βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας.

Πείτε μας περισσότερα για τη μεσοθεραπεία. 
Ο τρόπος εφαρμογής της μεσοθεραπείας είναι η μικροέγχυση βιταμινών λιπόλυσης στο υποδόριο. Η διάρκεια κυμαίνεται απο 15 με 40 λεπτά ανάλογα με την περιοχή θεραπείας. Χρειάζονται 5 – 10 εφαρμογές και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αμέσως μετά την εφαρμογή. Ο συνδυασμός της ενέσιμης μεσοθεραπείας με ιατρικό ελεγχόμενο ηλεκτρονικό μασάζ, και τη χρήση εξωτερικών υπερήχων δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα και ίσως την μοναδική ουσιαστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης 
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22335002, 
Facebook: AdvancedAestheticsGr
www.newu.com.cy 

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση