ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

6 λόγοι για να φοράτε λιγότερο make up

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λατρέψετε τη #nomakeuplook τάση και θα νιώθετε το πρόσωπό σας πιο ανάλαφρο και καθαρό.

Σταύρη Φράγκου

Η τάση του μακιγιάζ που δεν θα φύγει ποτέ από τη λίστα είναι το nomakeuplook. Η εμμονή αρκετών celebrities αλλά και η δική μας ανάγκη για καθαρό πρόσωπο θα σας κάνουν να μειώσετε την ποσότητα foundation που χρησιμοποιείτε. Θα δείτε ότι δοκιμάζοντας να εντάξετε τις συμβουλές μας στην καθημερινότητά σας θα μειώσετε τη χρήση του foundation, θα ξεκουράσετε το πρόσωπό σας και έτσι θα είναι πιο λαμπερό.

6 βασικούς λόγους που θα σας πείσουν να εντάξετε στην ρουτίνα ομορφιάς σας το #nomakeuplook.

1. Χρόνος
Θα κερδίσετε περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι αφού σύμφωνα με έρευνα, ξοδεύουμε έναν χρόνο και τρεις μήνες συνολικά στη ζωή μας για την εφαρμογή μακιγιάζ. 

2. Φυσικότητα
Θα είστε φυσικά όμορφη αφού το πρόσωπό μας δείχνει πάντα πιο φρέσκο όταν το αφήνετε στον φυσικό του τόνο. Έτσι γλιτώνετε και από τη διαδικασία φρεσκαρίσματος μέσα στην ημέρα.

3. Δέρμα
Το δέρμα σας θα σας ευχαριστεί γιατί υπάρχουν μέρες που χρειάζεται διάλειμμα από όλα όσα του εφαρμόζουμε. Το foundation κλείνει τους πόρους, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να το αφήνετε να αναπνέει κάποιες φορές την εβδομάδα.

4. Σχόλια
Υπάρχουν φορές που δεν το χρειαζόμαστε και σίγουρα έχουμε ακούσει από το άλλο μας μισό ή φίλους μας ''Είσαι πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ''. Μας λένε την αλήθεια οπότε αυτός ο λόγος είναι σαν κίνητρο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

5. All over
Πολλές φορές δε θα γλιτώσετε το να μεταφέρετε το μακιγιάζ σας από το πρόσωπο σας και σε αντικείμενα. Υπάρχουν εκείνες οι μέρες που είναι τόσο χαοτικές και ξεχνάμε το μακιγιάζ με αποτέλεσμα να αγγίζουμε στο πρόσωπο μας αρκετές φορές κάνοντάς το χάλια. Εφαρμόστε λιγότερο make up και δε θα έχετε να ανησυχείτε.

6. Τάση
Δοκιμάζοντας να εφαρμόσετε ελάχιστη ποσότητα foundation είστε πιο κοντά στο trend του no make up look. Μπορείτε να εφαρμόσετε κοσνίλερ για να καλύψετε τις ατέλειες για να δημιουργήσετε το απόλυτο no make up trend.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση