Σαλάτα με αχλάδια, φέτα και παντζάρι
Μία πολύ νόστιμη σαλάτα. Όλα τα υλικά μπορείτε να τα ετοιμάσετε εκ των προτέρων και τη στήσετε την τελευταία στιγμή.
Χρόνος ετοιμασίας: 30΄
Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο
Για 4 μερίδες ως συνοδευτικό
Υλικά
2 παντζάρια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
1 μέτριο αχλάδι καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες (διατηρημένο σε φρέσκο χυμό λεμονιού, για να μην μαυρίσει)
1 ποτήρι φύλλα μαρουλιού λόλο χοντροκομμένα
1 ποτήρι φύλλα σπανακιού χοντροκομμένα
60 γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
Για τη σος
50 ml ελαιόλαδο
100 γρ. μέλι
40 ml λευκό ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση εδώ