ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Ατομικά κέικ βανίλιας και μαρέγκας

Αθηνά Λοϊζίδου

Η πιο κάτω συνταγή είναι παρμένη από το βιβλίο μαγειρικής του θρυλικού πλέον franchise εστιατόριων Cipriani, «The Harry’s bar cookbook». Είναι κάπως προσαρμοσμένη σε ποσότητες και φτιαγμένη σε ατομικές μερίδες, γιατί έτσι πιστεύω βγαίνει πιο εύκολα και έχει μια πιο επαγγελματική όψη το γλυκό.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση