Αθηνά Λοϊζίδου
Τα μπισκοτά αυτά πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη μας θυμίζουν κάπως τους κουραμπιέδες. Είναι όμως μια διαφορετική παραλλαγή του κλασικού κουραμπιέ. Έιναι αφράτα και ελκυστικά, αφού η κανέλα συνδυασμένη με τα φουντούκια δημιουργεί μια μοναδική γεύση.
- Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
- Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
- Χρόνος ψησίματος: 20΄
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com