Αθηνά Λοϊζίδου
Αλήθεια, σε ποιον δεν αρέσουν τα παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων! Έχω δημοσιεύσει ξανά συνταγή για μελομακάρονα, αλλά αυτή είναι η αγαπημένη μου. Για την επιτυχία τους, θα πρέπει να προσέξετε κάποιες λεπτομέρειες. Το σιρόπι το φτιάχνουμε πρώτα, για να κρυώσει μέχρι να ψηθούν τα μελομακάρονα. Ακόμα, όταν βάλετε τα υλικά για τα μελομακάρονα στο πολυμίξερ, χτυπάτε μόνο όσο χρειάζεται για να ενωθούν και όχι περισσότερο.
- Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολο
- Χρόνος Ετοιμασίας: 30΄
- Χρόνος Ψησίματος: 23΄