ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Macaron σοκολάτας

Αθηνά Λοϊζίδου

Τα macarοn μόνο που τα βλέπει κανείς φέρνει στον νου το Παρίσι και τα υπέροχα ζαχαροπλαστεία Ladurée και Pierre Hermé. Αυτά είναι τα δύο κορυφαία ζαχαροπλαστεία που φτιάχνουν macaron στο Παρίσι. Την τέχνη για να φτιάχνω macaron την έμαθα από τον pastry chef, Pino Ficara, στη σχολή όπου παρακολούθησα μαθήματα γαλλικής κουζίνας. Τα macaron χρειάζονται υπομονή και αρκετή εξάσκηση, ειδικά για να πετύχετε την όψη και ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε. Είναι όμως υπέροχα και είναι με μεγάλη περηφάνια που σας παρουσιάσω τη συνταγή μου.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση