Αθηνά Λοϊζίδου
Αγαπημένο γλυκό στο οποίο δεν μπορώ να αντισταθώ ειδικά όταν το σερβίρω με παγωτό βανίλια η μαστίχα. Στις περιοχές της ανατολικής Μεσόγειου το φτιάχνουμε με αναρή η ανθότυρο και φέτα. Στην συνταγή μου έχω προσθέσει και φρέσκια μοτσαρέλα. Όταν το φτιάξετε θα συμφωνήσετε μαζί μου είναι το cheesecake της ανατολής.
Βαθμός δυσκολίας, εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας, 20΄
Χρόνος ψησίματος, 40΄
273 θερμίδες ανά 100γρ.
Θα χρειαστούμε ένα στρογγυλό ταψάκι για πίτες με διάμετρο 22 εκ.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com