ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Δροσερό και λεμονάτο τζατζίκι

Αθηνά Λοϊζίδου

Η συνταγή είναι πάρα πολύ απλή, ενώ το ξύσμα λεμονιού δίνει μια ξεχωριστή γεύση στο τζατζίκι. Βασικό συστατικό για το τζατζίκι είναι το γιαούρτι. Προσωπικά χρησιμοποιώ το στραγγιστό γιαούρτι. Σερβίρεται ως ορεκτικό συνοδεύοντας κυρίως πιατά, ψητά κρέατα καθώς και άλλα ελληνικά φαγητά. Η κύρια διαφορά του απ΄το παραδοσιακό τζατζίκι είναι η προσθήκη ξύσματος φλούδας λεμονιού.

  • Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
  • Χρόνος ετοιμασίας: 10΄

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή και να δείτε βίντεο στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Ορεκτικά: Τελευταία Ενημέρωση