ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

5 πράγματα που δεν πρέπει να του πεις μετά το σεξ

Ας προσπαθήσουμε να μην τον ταράξουμε μετά την ερωτική επαφή.

newsroom must

Εμείς οι γυναίκες δεν φημιζόμαστε για την διακριτικότητα μας. Αντιθέτως δύσκολα μπορούμε να μην ξεστομίσουμε αυτά που μας έρχονται στο μυαλό.

Αυτό ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει, αφού η πολυλογία και ο αυθορμητισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του γυναικείου φίλου. Μπορεί να το γνωρίζουμε πως μερικές φορές είναι καλό να κρατάμε το στόμα μας κλειστό, όπως επίσης ξέρουμε ότι χρειάζεται να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρουμε!

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν γιατί μετά το σεξ δεν πρέπει ποτέ να ξεστομίσουμε τις παρακάτω ατάκες:

  1. «Ήταν okay»: Όλοι οι άνδρες μετά την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε ρωτήσουν: «Πως ήταν;». Εσύ δεν πρέπει να απαντήσεις ένα κοφτό ήταν οκ, γιατί ο σύντροφος σου θα νιώσει αμηχανία. Ένας άνδρας μετά το σεξ θέλει να ακούει φράσεις του τύπου: «Ήταν τέλειο, καταπληκτικό, είσαι μοναδικός». Με ένα okay ο ανδρισμός του θα πιάσει πάτο.
  2. «Τα ρούχα σου είναι εκεί»: Αν μια γυναίκα άκουγε αυτή την φράση δεν θα υπήρχε περίπτωση να μην εκνευριστεί. Και οι άνδρες έχουν καρδία και συναισθήματα, ειδικά αν είναι και τσιμπημένοι. Έχουν κι αυτοί την ανάγκη από μια αγκαλιά και λίγα χάδια στα μαλλιά. Αν δεν τον θέλεις μην προχωρήσεις μαζί του. Σκέψου πως θα ένιωθες εσύ.
  3. «Αυτό ήταν»: Αν ποτέ ξεστομίσεις κάτι τέτοιο στον σύντροφο σου να ξέρεις πως θα κάνετε πολύ καιρό να ξανά συνευρεθείτε σεξουαλικά, γιατί θα τον πατήσεις εκεί που πονάει περισσότερο. Έτσι λοιπόν η ψυχολογία του δεν θα βοηθάει το «όργανο» να λειτουργήσει.Στο κάτω – κάτω είναι άκομψο να του πεις κάτι τέτοιο. Κράτα το καλύτερα για τον εαυτό σου.
  4. «Προφυλακτικό βάλαμε»: Μια γυναίκα με θηλυκότητα δεν ρωτάει ποτέ μια τέτοια ερώτηση. Είναι θέμα “savour vivre”.
  5. «Ο πρώην μου»: Οι συγκρίσεις και δε με τους πρώην δεν αρέσει στους άνδρες. Μετά από το σεξ ειδικά, είναι πολύ υποτιμητικό για εκείνον. Θα σκεφτεί πως συγκρίνεις το σεξ μαζί του, με το σεξ που έκανες με τον πρώην σου. Δεν θα έχει κι’ άδικο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE