ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Τόστ με ζαμπόν τυρί και βαλσαμική κρέμα

Αθηνά Λοϊζίδου

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15’
550 θερμίδες ανά μερίδα


Εκτέλεση
1. Βουτυρώνουμε τις φέτες ψωμιού απ’ όλες τις πλευρές.
2. Φτιάχνουμε το σάντουιτς με το ψωμί με τον συνηθισμένο τρόπο με το τυρί και το ζαμπόν.
3. Σε ένα αντιπολιτικό τηγάνι που διαθέτει καπάκι ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο να λιώσει. Τοποθετούμε το σάντουιτς στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και κλείνουμε το τηγάνι. Ψήνουμε για 2 με 3 λεπτά και γυρίζουμε το σάντουιτς. Κλείνουμε ξανά το τηγάνι και ψήνουμε το σάντουιτς για ακόμα 2 λεπτά. Κόβουμε στα διαγώνια, γαρνίρουμε με τη βαλσαμική κρέμα και σερβίρουμε αμέσως.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

Ορεκτικά: Τελευταία Ενημέρωση