ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Η επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα ξεχωριστό γεγονός, καθώς η διάσημη pop star της Ελλάδας ετοιμάζεται να προσφέρει ένα «εκρηκτικό» act στο Μάλμε, σηματοδοτώντας την τρίτη της συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού ανακοίνωσαν πως η Φουρέιρα θα εμφανιστεί στο interval act του α’ ημιτελικού, την Τρίτη 7 Μαΐου. Μέσα από αυτήν την εμφάνιση, θα αποκαλυφθεί η σκηνή του διαγωνισμού και θα δοθεί το μουσικό σύνθημα που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της φετινής διοργάνωσης.

Εκτός από την Ελένη Φουρέιρα, στο act θα συμμετέχουν επίσης η Chanel Terrero, που εκπροσώπησε την Ισπανία το 2022 με το «SloMo», καθώς και ο Eric Saade, ο οποίος διαγωνίστηκε για τη Σουηδία το 2011 με το «Popular».

Η Ελένη Φουρέιρα αναμένεται να ερμηνεύσει το «Fuego», το οποίο της χάρισε την 2η θέση για την Κύπρο το 2018, σε μια θερμή χορευτική εκτέλεση, με χορογραφία επιμελημένη από τον Bill Roxenos. Η εμφάνισή της αναμένεται να αφήσει εποχή και να εντυπωσιάσει το κοινό της Eurovision.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Eurovision  |  news  |  lifestyle  |  gossip

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση