ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Σαλάτα με γαρίδες και μανιτάρια

Αθηνά Λοϊζίδου

Η ελληνική απάντηση στην ισπανική paella. Ο άνηθος, ο μαϊντανός και το λεμόνι τής δίνουν μια πιο ελληνική γεύση. Την πιο κάτω συνταγή την έχω βρει από ένα ένθετο μαγειρικής σ’ ένα περιοδικό. Δεν θυμάμαι πότε, αλλά έχω μειώσει λίγο το ελαιόλαδο, γιατί θεωρώ ότι δεν χρειάζεται. Εσείς εννοείται πως, αν θέλετε, μπορείτε να βάλετε περισσότερο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση