ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Φαίη Σκορδά: Ξέσπασε δημόσια σε κλάματα

Δείτε το βίντεο

Μαρία Σάββα

Σε κλάματα ξέσπασε η γνωστή και αγαπημένη από αρκετούς παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, κατά την διάρκεια βραδινής εξόδου της την Δευτέρα 29 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, την παρουσιάστρια τσάκωσαν οι κάμερες στο ετήσιο περίπατο Walk of Wishes 2024 ως Πρέσβειρα του Make a Wish και ενώ έκανε δηλώσεις στις κάμερες η ίδια δεν κατάφερε να συγκράτηση της συγκίνησή της.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα 44 χρόνια ευχής. Είναι η παγκόσμια ημέρα ευχής και 50 χώρες γιορτάζουμε αυτό το σπουδαίο έργο ευχής. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ συγκινητική εδώ. Συγκινούμαι πολύ γιατί καθώς ερχόμουν συνάντησα κάποια παιδιά τα οποία είχα γνωρίσει μικρά, παιδιά ευχής και τώρα έχουν μεγαλώσει. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο… Αυτό που με αγγίζει πάντα είναι το βλέμμα των μαμάδων», είπε η ίδια αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Το δικό σας φως για να μη χάνετε τον δρόμο ποιο είναι;» ήταν η επόμενη ερώτηση μιας εκ των δημοσιογράφων. Τότε, η Φαίη Σκορδά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα. Τώρα εγώ είμαι και σε μια περίοδο λίγο…. Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά, τα δικά μου παιδιά, και τα παιδιά που είναι εδώ».

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με τις δηλώσεις της:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση