Αθηνά Λοϊζίδου
Εκτέλεση
1.Σε ένα μικρό κατσαρόλι ρίχνουμε την βρώμη, το γάλα, το μέλι και την κανέλλα. Βάζουμε σε δυνατή φωτιά και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι που η βρώμη να τραβήξει όλο το υγρό.
2.Μεταφέρουμε την βρώμη σε ένα πιάτο σερβιρίσματος. Τελειώνουμε με το ψιλοκομμένο γκρέιπφρουτ , έξτρα μέλι και κανέλλα. Βάζουμε επάνω τα χαλεπινά.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com