ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Untamed nature: Η νέα συλλογή της DESSANGE

Ποιους είδαμε στην εκδήλωση της DESSANGE

newsroom must

Θέλετε να ξέρετε ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά φέτος; Ποια χρώματα και χτενίσματα θα δείτε να επικρατούν; Η ομάδα της DESSANGE σας δίνει τις απαντήσεις. 

Τα μαλλιά είναι δύναμη για τη γυναίκα και αυτό η DESSANGE το γνωρίζει καλά. Γι' αυτό, μέσα από εκδήλωση που πραγματοποίησε το πολυτελές brand την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στο χώρο του στην Έγκωμη, παρουσίασε τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο/ χειμώνας 2023. Η DESSANGE, ενημερωμένη πρώτη για τις νέες τάσεις, απέδειξε ότι το DESSANGE SALON, μέλος του Ομίλου Beauty and Wellness by Andrie Georgiou, συνεχίζει να θέτει ψηλά τον πήχη στο χώρο της ομορφιάς και της φροντίδας με ιδιαίτερα φυσικές φόρμουλες καλλυντικών και τεχνικές εφαρμογής τους, πάντα με καινοτομία και ποιότητα. 

Τι θα δείτε λοιπόν να κυριαρχεί και από που είναι εμπνευσμένο; 

Η NEW COLLECTION DESSANGE Φθινόπωρο – Χειμώνας είναι εμπνευσμένη από τις γυναίκες που ξέρουν πώς να φροντίζουν τον εαυτό τους και να ζουν σε αρμονία με τη φύση. Η νέα συλλογή DESSANGE γιορτάζει την αδάμαστη ομορφιά, αναζητώντας παράλληλα την ισορροπία που επιτρέπει στη μοναδικότητα κάθε γυναίκας να εκφραστεί. Ατίθασες αφέλειες, τολμηρά κουρέματα, έντονα χρώματα και ένταση στα μαλλιά, όλα αυτά συνθέτουν την αδάμαστη φύση της γυναίκας.

Οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, για 30 λεπτά είχαν την ευκαιρία μέσα από ένα mini show να νιώσουν και να απολαύσουν έναν μαγευτικό συνδυασμό δημιουργικότητας, δεξιοτήτων και καινοτομίας με την ομάδα του DESSANGE να παρουσιάζει τις νέες τάσεις σε τεχνικές χρώματος balayage και κουρεμάτων. Bar Shampoo, θεραπεία με άργιλο crème de palme για τα μήκη των μαλλιών ήταν μερικές από τις καινοτόμες θεραπείες, τεχνικές και εμπερίες που μόνο στα πολυτελή σαλόνια DESSANGE μπορεί να ζήσει κανείς. 

Σύμβουλοι ομορφιάς της DESSANGE ήταν εκεί για να παρουσιάσουν νέες θεραπείες, όπως προσώπου με τη χρήση πινέλων, περιποίηση χεριών και ποδιών -μανικιούρ πεντικιούρ με ειδικά γάντια- ενώ ταυτόχρονα οι καλεσμένοι απολαύσαν ολιγόλεπτο Thai και Balinese back μασάζ από τις έμπειρες θεραπεύτριες. 

Επίσης, οι καλεσμένοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να πάρουν εξατομικευμένες συμβουλές, ανάλογα με την ανάγκη που είχαν, και για ό,τι άλλο επιθυμούσαν, από τους ειδικούς που βρίσκονταν εκεί. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι απόλαυσαν σαμπάνια, γαλλικό πρωινό και ήχους από τη μοναδική φωνή της Edith Piaff της Celine Dion και της Lara Fabian. Η DESSANGE, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του για υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ανανέωσε το ραντεβού για το Μάρτιο. 

Στη DESSANGE, έχουν ως προτεραιότητα την υψηλή αισθητική και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της ομορφιάς και της υγείας, στοχεύοντας διαρκώς στην εξατομικευμένη φροντίδα και απόλαυση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση