ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λινό πουκάμισο, tailored παντελόνι και παντόφλες

Ποιους είδαμε στα Βραβεία Ποιότητας «Γαστρονόμος» 2025

Όλα τα στιγμιότυπα της βραδιάς

newsroom must

Το περιοδικό «Γαστρονόμος» και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» παρουσίασαν για 11η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Ποιότητας «Γαστρονόμος» 2025, την Τετάρτη 2 Ιουλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου.

Ο θεσμός, που έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για την κυπριακή γαστρονομία, ανέδειξε και φέτος την αυθεντικότητα των τοπικών προϊόντων και την αφοσίωση των ανθρώπων που τα δημιουργούν, με σεβασμό στην παράδοση και το βλέμμα στο μέλλον.

Παραγωγοί, μεταποιητές και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που επιμένουν με μοναδικά προιόντα και μας δείχνουν μια άλλη Κύπρο, την Κύπρο της δημιουργίας και της υπέρβασης. Είναι οι Θεματοφύλακες των προϊόντων μας

Φέτος απονεμήθηκαν συνολικά εννέα βραβεία που κάλυψαν σημαντικούς τομείς της κυπριακής παραγωγής. Φέτος ο «Γ» αξιολόγησε δεκάδες ετικέτες από ώριμο αιγοπρόβειο χαλλούμι, παρθένο ελαιόλαδο, αϊράνι στο παραδοσιακό προϊόν, κυπριακά gin στα αποστάγματα, λευκά κρασιά από γηγενείς ποικιλίες που έχουν περάσει από βαρέλι, ροζέ κρασιά επίσης από γηγενείς ποικιλίες και ερυθρά κρασιά αποκλειστικά από Μαραθεύτικο 3-5 χρόνων. Όπως κάθε χρόνο, στις τυφλές δοκιμές προϊόντων δεν συμπεριελήφθησαν οι ετικέτες που έχουν βραβευθεί από τον «Γ» τα τρία προηγούμενα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση