ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Vassos Eliades Accessories Ltd: Παρουσίαση της συλλογής OMEGA Seamaster in-depth

Ποιούς είδαμε στην παρουσίαση της συλλογής OMEGA Seamaster in-depth

newsroom must

Η εταιρεία OMEGA αποτελεί μια ελβετική κατασκευαστική εταιρεία ρολογιών η οποία δημιουργήθηκε από τον Louis Brandt το 1848. Ωστόσο, ήταν οι γιοι του, Louis-Paul και Cesar, οι οποίοι τη μετέτρεψαν σε μια κορυφαία εταιρεία υψηλής ποιότητας κατασκευής ρολογιών. Κάθε ρολόι OMEGA χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα, κλασσικό σχεδιασμό και τεχνολογική καινοτομία, αλλά επιπρόσθετα, αποτελεί μέρος μιας εξαιρετικής κληρονομιάς.

Το brand OMEGA, καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, έχει αγκαλιάσει το τολμηρό και πρωτοποριακό πνεύμα, κάτι που αποδεικνύεται και στις συλλογές των ρολογιών της. Οι τιμητικές διακρίσεις και τα βραβεία για την καινοτομία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια πολυάριθμα. 

Η Vassos Eliades Accessories Ltd συνεργάτης του brand OMEGA στη χώρα μας

Στην Κύπρο, τα κορυφαία ρολόγια OMEGA μπορεί να τα βρει κανείς από το συνεργάτη της εταιρείας στη χώρα μας, τη Vassos Eliades Accessories, και πιο συγκεκριμένα στα Very Exclusive Watches, καθώς το brand OMEGA χαρακτηρίζεται από τα πολυτελή, ποιοτικά και πρωτοποριακά ρολόγια του. 

Η Vassos Eliades Accessories είναι μέλος του ομίλου εταιρειών Vassos Eliades, μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες στην Κύπρο, με κύριες δραστηριότητές της την εισαγωγή, πώληση και διανομή καταναλωτικών αγαθών. Το 2020 η Vassos Eliades Accessories κυκλοφόρησε τα δύο eshop της, http://www.veryexclusiveaccessories.com/ και http://www.veryexclusivewatches.com/ .

Το βράδυ της Τετάρτης στις 25 Οκτωβρίου 2023, η Vassos Eliades Accessories Ltd πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εκδήλωση σε έναν εξίσου εντυπωσιακό χώρο, στο AMARA Hotel στη Λεμεσό, για να γιορτάσουν μαζί με φίλους και συνεργάτες την παρουσίαση της συλλογής OMEGA Seamaster in-depth, 150Μ έως 6000Μ. 

Την εκδήλωση παρουσίασης συνόδευε μια εκλεκτή δεξίωση με εξαιρετικό μενού υψηλής γαστρονομίας και απολαυστικά ποτά από το AMARA Hotel, ενώ η χαλαρή μουσική και η γιορτινή διάθεση των καλεσμένων που παρευρέθηκαν εκεί, συνδέονταν άψογα με τα ευχάριστα vibes της όλης ατμόσφαιρας της βραδιάς. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να φορέσουν τα ρολόγια της συλλογής OMEGA Seamaster. 

Λίγα λόγια για τη συλλογή 

Η συλλογή OMEGA Seamaster είναι η παλαιότερη συλλογή ρολογιών του brand, που δημιουργήθηκε το 1948 και έχει αναγνωριστεί σε όλο τον κόσμο για την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ακρίβειά της, κερδίζοντας επάξια τα ρολόγια της συλλογής τη θέση τους ανάμεσα στα πιο δημοφιλή στον κόσμο.

Τα μοντέλα Seamaster, τοποθετήθηκαν ως ανθεκτικά αλλά κομψά ρολόγια, εμπνευσμένα από τα ρολόγια Omega που δόθηκαν στο βρετανικό Υπουργείο Άμυνας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία ήταν αδιάβροχα, ανθεκτικά στη σκόνη, αντικραδασμικά και αντιμαγνητικά. 

Κομψά, ποιοτικά και διαχρονικά, ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε προσωπικότητα και σε κάθε περίσταση και συνθήκη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση