ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Avgerinos Cosmetics: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Metropolis στη Λάρνακα

Δείτε ποιοι επώνυμοι παρευρέθηκαν και γιόρτασαν μαζί με το Avgerinos Cosmetics αυτή την εξαιρετική στιγμή.

Μαρία Καραμάνου

Η ανυπομονησία έφτασε στο τέλος με την εκπληκτική άφιξη του Avgerinos Cosmetics στο Εμπορικό Κέντρο Metropolis στη Λάρνακα. Το διάσημο brand από την Ελλάδα που έχει κατακτήσει καρδιές και αισθήσεις σε όλο τον κόσμο, πλέον είναι παρόν και στην καρδιά της Κύπρου.

Το Avgerinos Cosmetics, που έχει αγαπηθεί για τις εκθαμβωτικές μυρωδιές του και τις άψογες υφές του, έρχεται να προσφέρει τη μαγεία του στους κατοίκους της Λάρνακας και της Κύπρου στο Metropolis Mall. Το γνωστό brand από την Ελλάδα κατάφερε να κατακτήσει τον πλανήτη με τις εκθαμβωτικές μυρωδιές του, τις αψογες υφές και την τέλεια παρουσία.

Στο γεγονός παρευρέθηκαν πολλοί επώνυμοι, αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της εκδήλωσης για την εταιρία και τον χώρο της ομορφιάς στη Λευκωσία, Κύπρο. Η επιτυχημένη διαδρομή αυτής της εταιρίας από την Αθήνα σε πολλές χώρες και η συνεχής αύξηση των πωλήσεών της κατά 30% ετησίως την καθιστούν έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον χώρο της ομορφιάς.

Με την εγκατάσταση τριών υπογεγραμμένων καταστημάτων αποκλειστικής πώλησης στην Αθήνα, η εταιρία δείχνει την αφοσίωσή της στην παροχή ποιοτικών προϊόντων ομορφιάς με επιθυμητή εμφάνιση και αίσθηση, ενώ προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία Home spa που προάγει τη χαλάρωση και την ευεξία στον καταναλωτή.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ:


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση