ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Θεοδώρα Chatila: Τα «βασιλικά» γενέθλια της Κύπριας debutant στο Παλάτι της Σερβίας

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη και ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας φιλοξένησαν το πάρτι γενεθλίων της βαφτιστήρας τους.

Μαρία Καραμάνου

Πέρασαν κιόλας 20 περίπου χρόνια από τη μέρα που η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας , δεύτερη σύζυγος του Πρίγκιπα Αλεξάνδρου της Σερβίας , βάφτισε τη μοναχοκόρη του πασίγνωστου και πάμπλουτου Λιβανέζου εμπόρου διαμαντιών Marwan Chatila και της Κύπριας Άζιας Οικονομίδου Chatila, ιδιοκτήτριας του Azia resort στην Πάφο.

H βάφτιση είχε γίνει τότε στο Λονδίνο και ήταν κοσμικό γεγονός. Ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας , είναι ο εγγονός του βασιλιά Αλεξάνδρου Α’ της Ελλάδας και της Ασπασίας Μάνου. Μητέρα του ήταν η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα της Ελλάδας και της Δανίας και πατέρας του ο βασιλιάς Πέτρος Β’ της Γιουγκοσλαβίας. Νονοί του ήταν η βασίλισσα Ελισαβετ Β’ της Αγγλίας που οταν τον βάφτισε ήταν πριγκίπισσα-διάδοχος του αγγλικού θρόνου και ο πατέρας της , βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ’.

Τα χρόνια πέρασαν και η Πριγκιπισσα Αικατερίνη υποσχέθηκε στη βαφτιστήρα της ότι οταν ενηλικιωθεί θα φιλοξενήσει το πάρτι γενεθλίων της. Λόγω της πανδημίας αυτό δεν κατέστη δυνατόν οταν έκλεινε τα 18 της χρόνια. Γι αυτό και αποφασίστηκε τελικά να διοργανωθούν εορτασμοί για τα 21α γενέθλια της.

Το τριήμερο πάρτι γενεθλιών της Θεοδώρα Chatila ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής, 30 Ιουνίου, με ένα υπέροχο δείπνο και στη συνέχεια πάρτι στο Βασιλικό Παλάτι της Σερβίας με καλεσμένους από την Κύπρο , την Ελλάδα και την Ευρώπη. Απόψε θα γίνει ένα δεύτερο πάρτι στο Λευκό παλάτι του Βελιγραδίου και αναμένεται να υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για την εορτάζουσα και τους λαμπερούς καλεσμένους της.

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση