ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Θερμαντικό μπλουζάκι, wide-leg παντελόνι, μπόράκια και puffer σακάκι
 

Kate Middleton: Σε ρόλο φωτογράφου για την βασίλισσα Καμίλα

Η βασίλισσα Καμίλα προκάλεσε την Kate να τη φωτογραφίσει για ένα ειδικό τεύχος του περιοδικού 'Country Life'.

Μαρία Καραμάνου

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου, η Ένωση Επαγγελματιών Εκδοτών (PPA) του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε ότι το πορτραίτο της Kate Middleton με τη βασίλισσα Καμίλα, που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό περιοδικό Country Life το περασμένο καλοκαίρι, κέρδισε το βραβείο για το εξώφυλλο της χρονιάς στα βραβεία PPA. Το περιοδικό εορτάζει την επιτυχία αυτή με ένα αφιέρωμα στο Instagram και αναφέρεται στην πριγκίπισσα Kate Middleton.

Μάλιστα, η ομάδα του περιοδικού έγραψε πως, "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι το Country Life κέρδισε τον τίτλο Cover of the Year στα PPA Awards, τα "Όσκαρ" του κόσμου των περιοδικών. Το νικητήριο εξώφυλλο ήταν αυτό από το τεύχος της 13ης Ιουλίου 2022, το οποίο φιλοξενούσε η Αυτής Μεγαλειότης η Βασίλισσα όταν ήταν Δούκισσα της Κορνουάλης".Photo By @clarencehouse On Instagram

Στη συνέχεια δήλωσαν, "Οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι ψήφισαν - είναι το μοναδικό βραβείο που ψηφίζεται απευθείας από τους αναγνώστες - και επίσης, φυσικά, στην Α.Ε. Αικατερίνη, πριγκίπισσα της Ουαλίας, που τράβηξε τη φωτογραφία".

Σύμφωνα με ένα σχόλιο των κριτών στην ιστοσελίδα της PPA, το εξώφυλλο με την Καμίλα έχει γίνει το πιο γρήγορα πωλούμενο τεύχος στην ιστορία του περιοδικού Country Life.Photo By @clarencehouse On Instagram

Η ομάδα αποκάλυψε ότι, "Το εξώφυλλο όχι μόνο βοήθησε στην πώληση περισσότερων περιοδικών, στην ενίσχυση της συμμετοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα κλικ στην ιστοσελίδα, αλλά αποτελεί ένα τέλειο στιγμιότυπο αυτού που στην πραγματικότητα ήταν ένα συναρπαστικό και σκληρό τεύχος".

Το περασμένο καλοκαίρι, για να γιορτάσει τα 75α γενέθλιά της στις 17 Ιουλίου, η Καμίλα κλήθηκε να επιμεληθεί μια ειδική έκδοση του εβδομαδιαίου περιοδικού. Σε μια συγκινητική ανατροπή, αποφάσισε να ζητήσει από την Kate να τη φωτογραφίσει για το εξώφυλλο. Η Kate, η οποία έχει σπουδάσει ιστορία τέχνης στο πανεπιστήμιο, αναφέρεται ως "ενθουσιώδης ερασιτέχνης φωτογράφος".

Δείτε το εξώφυλλο του περιοδικού εδώ:Photo By @clarencehouse On Instagram

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση