ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φόρεμα με βολάν και cowgirl μπότες σε ροζ χρώμα
 

Harry Styles: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του

Οι φανς αναρωτιούνται αν η αλλαγή του έχει να κάνει με την πρώην του, Taylor Swift.

Μαρία Καραμάνου

Ο Harry Styles φαίνεται ότι έκανε μια αξιοσημείωτη αλλαγή στην εμφάνισή του, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις από τους θαυμαστές του. Σύμφωνα με πηγές, ο 29χρονος Harry Styles ξύρισε το κεφάλι του και αποχαιρέτησε τα πλούσια μαλλιά του. Αυτή η εξέλιξη έκανε τον Styles να γίνει τάση στον χώρο της ψυχαγωγίας, με αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα και σχόλια που έκαναν λόγο για τη μεγάλη μεταμόρφωσή του.

Εντούτοις, δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη απόδειξη που να συνδέει την Taylor Swift με αυτήν την αλλαγή στην εμφάνιση του Harry Styles. Οι φήμες και οι συζητήσεις μπορεί να έχουν προκύψει από ανακρίβειες ή ανεπιβεβαίωτα στοιχεία. Είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί με τις πληροφορίες που διαδίδονται και να εξετάζουμε την αξιοπιστία τους πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

Οι θαυμαστές του Harry Styles αντέδρασαν με έκπληξη στην είδηση και αναρωτήθηκαν εάν αυτό ήταν πραγματικό. Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν υπήρχε κάποια σχέση μεταξύ αυτής της αλλαγής στην εμφάνιση του και της πρώην του, της Taylor Swift.

Ο Harry Styles και η Taylor Swift είχαν ένα σύντομο ρομαντικό επεισόδιο μεταξύ του 2012 και του 2013. Κατά τη διάρκεια αυτής της σχέσης, η Taylor Swift γράψει το άλμπουμ «1989», με κάποιους θαυμαστές να υποπτεύονται ότι ορισμένα τραγούδια του άλμπουμ αναφέρονταν στη σχέση τους. Την περασμένη εβδομάδα, η Taylor Swift κυκλοφόρησε την επαναηχογραφημένη έκδοση του άλμπουμ της.

Στην επαναηχογραφημένη έκδοση περιλαμβάνεται το τραγούδι «Now That We Don't Talk (Taylor's Version) (From The Vault)». Οι θαυμαστές της υποστηρίζουν ότι ο στίχος «άφησες τα μαλλιά σου μακριά» αναφέρεται στην απόφαση του Harry Styles να αφήσει τα μαλλιά του μακριά μετά τον χωρισμό τους.

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών του Harry Styles στην αλλαγή της εμφάνισής του ήταν έντονες και ποικίλες. Μερικά από τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν στο X (πρώην Twitter) περιλαμβάνουν:

«Η Taylor Swift κυκλοφόρησε το άλμπουμ '1989' με στίχους για τον Harry Styles. Είχε πει ότι δεν της αρέσει πλέον που άλλαξε τα μαλλιά του μετά τον χωρισμό τους. Οπότε αυτός αποφάσισε να κοντοκουρευτεί!!»

«Η Taylor Swift φαίνεται ότι είχε πολύ μεγάλη επιρροή στον Harry Styles, αφού αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του. Τι συμβαίνει στον κόσμο;»

«Τι έκανε ο Harry Styles στα μαλλιά του;;;»

«Ο Harry Styles είναι ακόμη στυλάτος και χωρίς τα μακριά μαλλιά του;»

«Νομίζω ότι ο κόσμος διαλύθηκε μετά τον κούρεμα του Harry Styles. Δεν μπορώ να το πιστέψω!»

«Harry Styles, βάλε πίσω τα μαλλιά σου!»

«Harry Styles έχεις λιγότερο από 48 ώρες για να αναγεννήσεις τα μαλλιά σου μετά το κούρεμα. Λιγότερο από 48 ώρες!»

Οι θαυμαστές φαίνεται ότι αντέδρασαν με έκπληξη και αγωνία στην αλλαγή της εμφάνισης του Harry Styles, δείχνοντας έντονα την αγάπη τους για τον καλλιτέχνη και το στυλ του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση