ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Χριστοδουλίδης: Μάς δείχνει τους ρόλους της ζωής του στο πρώτο του ποστ ως Πρόεδρος

Η πρώτη ανάρτηση του νέου προέδρου της δημοκρατίας στα κοινωνικά δίκτυα.

Σε ενότητα για την επόμενη μέρα, κάλεσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την τελετή ανακήρυξής του σε Πρόεδρο της Δημοκρατίας το βράδυ της Κυριακής.

"Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας", είπε, ευχαριστώντας τον κυπριακό λαό που τον ανέδειξε στο ανώτατο αξίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας. "Δεν θα φεισθώ κόπων για να πραγματώσω το όραμα που μοιράστηκα μαζί σας, ώστε να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια χώρα ελεύθερη, που να προσφέρει σε όλους τους πολίτες συνθήκες ασφάλειας και ευημερίας, για όλους τους πολίτες, χωρίς εξαίρεση και χωρίς αποκλεισμούς", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην ομιλία που έδωσε στο κατάμεστο  στάδιο "Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία", όπου ο ίδιος ανακηρύχθηκε επίσημα ως νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Γενικό Έφορο Εκλογής, Δρ Κώστας Κωνσταντίνου, μετά την συγκέντρωση του 51,91% των ψήφων, έναντι 48,03% του ανθυποψηφίου του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Λίγο μετά την εκλογή του, ο Νίκος Χριστοδουλίδης έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σε αυτήν είδαμε ξεκάθαρα τους τρεις βασικούς πλέον ρόλους της ζωής του: Πρόεδρος, πατέρας και σύζυγος. Πιο συγκεκριμένα, στο ποστ του δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από την χθεσινή βραδιά, με την παράσταση να κλέβει η τρυφερή του αγκαλιά στην κόρη του Ιωάννα, η οποία ήταν αυτή που έθεσε και την υποψηφιότητά του. Φυσικά, και η οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε αρχικά και στην οποία είδαμε να βρίσκονται στο πλάι του η Δέσποινα, η οποία όπως έγινε χθες γνωστό έχασε τις αισθήσεις κατά την διάρκεια της ομιλίας του με εκείνον να δείχνει απίστευτο ενδιαφέρον για την υγεία της, και η σύζυγός του. Φυσικά, αδιάφορες δεν πέρασαν ούτε και οι υπόλοιπες λήψεις, οι οποίες ουσιαστικά ήταν από τις πρώτες εικόνες του ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X