ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Το σύνολο που επέλεξε η Καρσερά στην πρώτη της εμφάνιση ως Πρώτη Κυρία

Στα βήματα των Kamala Harris, Michelle Obama και Jill Biden η στυλιστική επιλογή της συζύγου του προέδρου της δημοκρατίας στο στάδιο ''Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία''.

Δέσποινα Άσπρου

Σε πανηγυρικό κλίμα στο «Ελευθερία», οι υποστηρικτές του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη συγκεντρώθηκαν για τη μεγάλη τελετή ανακήρυξης του.

Έντονοι πανηγυρισμοί, με μουσική και συνθήματα όπως "Του Προεδρικού η πύλη σε περιμένει Χριστοδουλίδη", "Πρόεδρος είναι ήδη ο Νίκος Χριστοδουλίδης", "Νίκο, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα", κόσμος υποδέχτηκε τον εκλελεγμένο Προέδρο Νίκο Χριστοδουλίδη. Μαζί του ήταν φυσικά και η σύζυγός του Φιλίππα Καρσερά, η οποία ουσιαστικά με αυτή της την εμφάνιση παρουσιάστηκε πρώτη φορά δημόσια με τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας.

Για την ιδιαίτερη, λοιπόν, αυτή στιγμή, η νέα Πρώτη Κυρία του νησιού μας επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό και σούπερ σικάτο μοβ κουστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκό blazer. Ανατρέχοντας στην σημασία των χρωμάτων, βρίσκουμαι ότι το λευκό χρώμα μεταφέρει μια αίσθηση αγνότητας, καθαριότητας και γαλήνης. Το μοβ τώρα,  συνδυάζει την σταθερότητα του μπλε και την ενέργεια του κόκκινου ενώ έχει άμεση σχέση με τη βασιλεία και την δύναμη. Τόσο το λευκό χρώμα, όσο και το μοβ, είναι πολύ συνηθισμένες επιλογές στον χώρο της πολιτικής, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις εμφανίσεις που κυριάρχησαν στην ορκομωσία του Joe Biden. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τις υπέροχες στυλιστικές επιλογές της αντιπροέδρου Kamala Harris, της Michelle Obama και της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής, Jill Biden; Εξίσου δυναμικές εμφανίσεις Πρώτων Κυρίων είδαμε και σε λευκό χρώμα, με την Melania Trump να το επιλέγει συχνά και την Alexandria Ocasio-Cortez να το φοράει στην total εκδοχή του στην ορκομωσία της.


Οι στυλιστικές επιλογές στην ορκομωσία του Joe Biden.

Εμφάνιση της Alexandria Ocasio-Cortez.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ανακήρυξης, ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε: «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου κάνατε. Σας είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη, για την αγάπη, για την στήριξή σας. Σφίγγω απόψε νοερά τα χέρια όλων σας. Σας κοιτάζω στα μάτια και με κάθε ειλικρίνεια σας δίνω μια υπόσχεση. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Οι εκλογές έχουν τελειώσει. Ο Κυπριακός λαός έχει μιλήσει. Η προεκλογική εκστρατεία ανήκει στο χθες. Αφήνουμε πίσω μας όσα μας πλήγωσαν, αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα οι οποία θα μας βρει μονιασμένους και αφοσιωμένους να κάνουμε πράξεις τα όσα έχουμε υποσχεθεί στον κυπριακό λαό. Ευχαριστώ το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ, τη ΔΗΠΑ, την αλληλεγγύη, το κίνημα κυνηγών, το κόμμα των ζώων, όλα τα οργανωμένα σύνολα που μας στήριξαν και τους εθελοντές μας. Επιτρέψτε μου να σταθώ ιδιαίτερα στην οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης διαδρομής που όλους αυτούς τους μήνες ήταν το στήριγμά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που έκαναν άλλες επιλογές. Αυτή είναι η ουσία της Δημοκρατίας. Τους τιμώ και τους σέβομαι. Στη δημοκρατία που οραματίζομαι δεν υπάρχουν οι δικοί μας και οι άλλοι. Θα είμαι ο Πρόεδρος όλων των Κυπρίων. Σέβομαι και τιμώ το ΑΚΕΛ. Σέβομαι και τιμώ την ηγεσία του αλλά και τον κόσμο του. Στέλνω και τον σεβασμό μου στον Ανδρέα Μαυρογιάννη για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. Θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα και στον ΔΗΣΥ, τον Πρόεδρό του, την ηγεσία και τον κόσμο του. Ξέρω πολύ καλά ότι ζήσαμε δύσκολες στιγμές τόσο σε προσωπικό όσο και πολιτικό επίπεδο. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι δεν θα τους απογοητεύσω. Έχω μιλήσει με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, έχω δεχθεί τα συγχαρητήρια του και θα επιδιώξω συνάντηση. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Νίκο Αναστασιάδη για την πολύχρονη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου με τα διάφορα αξιώματα που μου ανέθεσε. Είμαι ευγνώμων».

Με πληροφορίες από 24news

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση