ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Χριστοδουλίδης: Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση & η δήλωση για τον Μαυρογιάννη

Το στυλιστικό στοιχείο που πρόσθεσε στην εμφάνισή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δέσποινα Άσπρου

Το πρωί της της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου, ο εκλελεγμένος πρόεδρος της δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης βρέθηκε στην εκπομπή "Πρωτοσέλιδο"και παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Ανδρέα Δημητρόπουλο, στον οποίο μίλησε για την επόμενη ημέρα των εκλογών.


Ο Νίκος Χριστοδουλίδης στη πρώτη του εμφάνιση στο Προεδρικό ως Πρόεδρος.

Ο ίδιος, αν και συνήθως εμφανίζεται χωρίς γραβάτα  - ακόμη και στην πρώτη του επίσκεψη στο προεδρικό με το νέο του ρόλο- έκανε την εξαίρεση και στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ως πρόεδρος, φόρεσε γραβάτα - η οποία για να πούμε την αλήθεια, του ταιριάζει ιδιαίετρα. Όσον αφορά στο σύνολο που επέλεξε, να πούμε ότι ήταν ιδιαίτερα κομψός φορώντας ένα σκούρο γκρι κοστούμι, λευκό πουκάμισο και γραβάτα σε ανοικτό γκρι χρώμα.

Πέρα όμως από το στυλιστικό στοιχείο που πρόσθεσε σήμερα, δεν μπορέσαμε να μην εστιάσουμε και στην κατά πολλούς απρόσμενη δήλωσή του για τον ανθυποψήφιο του στις προεδρικές εκλογές, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος κλήθηκε από τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να απαντήσει για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να τον δούμε να συνεργάζεται με τον Μαυρογιάννη, με τον ίδιο να απαντά: "Γιατί όχι; Ο κύριος Μαυρογιάννης με ενέργειες που έγιναν κατά την διάρκεια που ήμουν υπουργός εξωτερικών, ο ίδιος είχε εκλεγεί σε μια επιτροπή στα Ηνωμένα Έθνη... σίγουρα θα υπάρχει συνάντηση με τον κύριο Μαυρογιάννη".

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS