ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Σε γυναίκα ο πρώτος διορισμός του Νίκου Χριστοδουλίδη;

Ζωή Τουτουντζίδου

Τέλος της εβδομάδας ή αρχές της επομένης αναμένεται να ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις για το Υπουργικό Συμβούλιο ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Πρόεδρος από την πρώτη κιόλας στιγμή της εκλογής του μίλησε για την προετοιμασία μίας προεδρίας που θα είναι βασισμένη με προσωπικότητες από όλους τους πολιτικούς χώρους, με κριτήριο, όπως είπε, την ικανότητα, χωρίς όμως να αποκαλύψει κάποιους υποψήφιους.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης βρέθηκε χθες Τρίτη 21 Φεβρουαρίου με τον Κόλιν Στιούαρτ, συνοδευόμενος από την Μαριλένα Ραουνά, η οποία σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» θα είναι και η πρώτη διορισθείσα του προέδρου. Πιο συγκεκριμένα, η Μαριλένα Ραουνά θα αναμένεται να αναλάβει την διεύθυνση του διπλωματικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Μαριλένα Ραουνά από την Λάρνακα έχει σπουδάσει νομικές επιστήμες στο εξωτερικό, και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό σε θέματα δημόσιας διοίκησης. Επίσης, είναι μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη με τον Seth Rosenbaum.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS