ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ομοφοβική επίθεση από κουκουλοφόρους σε εκδήλωση της Accept στο ΤΕΠΑΚ

Δείτε το βίντεο που έγινε viral στα social media

Μαρία Σάββα

Γύρω στις 8:30 το βράδυ, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου άτομα που βρίσκονταν σε χώρο εκδηλώσεων στο πανεπιστήμιο Λεμεσού ΤΕΠΑΚ - CUT Student Development Center, δέχθηκαν ομοφοβική επίθεση από δέκα άτομα των οποίων τα πρόσωπα ήταν καλυμμένα με κουκούλες που εισήλθαν στο χώρο κατά την διάρκεια μια εκδήλωσης που είχε να κάνει με θέματα που αφορούν στον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Σε βίντεο που ανήρτησε η οργάνωση μέσα στα social media φαίνονται τα άτομα να μπαίνουν στην αίθουσα και να φωνάζουν ομοφοβικά συνθήματα, ενώ ένα από τα άτομα αυτά με πυροσβεστήρα που βρισκόταν στον χώρο, περιέλουσε τα άτομα που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της οργάνωσης που πλέον έχει γίνει viral στα κυπριακά ΜΜΕ, γράφει μεταξύ άλλων: «Η οργάνωσή μας καταγγέλλει άγρια ομοφοβική επίθεση από κουκουλοφόρους κατά τη διάρκεια ομιλίας στη Φοιτητική Ένωση του ΤΕΠΑΚ.

«Οι τραμπούκοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της ομιλίας, πήραν τον πυροσβεστήρα και άρχισαν να ψεκάζουν τον κόσμο και τους ομιλητές. Πέραν τούτου, κτύπησαν άτομα, επιτέθηκαν σε φοιτητές κι ομιλητές και πέταγαν αντικείμενα. Ταυτόχρονα, φώναζαν διάφορα ομοφοβικά συνθήματα μίσους κι έκαναν χειρονομίες. Στην αποχώρησή τους έσπαζαν και κατέστρεφαν ότι υπήρχε στο διάβα τους. Η επίθεση προκάλεσε πανικό στους παρευρισκόμενους, τόσο για το μένος της όσο και τον αριθμό των μασκοφόρων!». 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Accept - LGBTI Cyprus (@acceptcyprus)

Να σημειώσουμε ότι ένα από τα πρόσωπα επιτέθηκε σε παρευρισκόμενο χτυπώντας το με γροθιά στο πρόσωπο, με τον ίδιο να μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και έπειτα έλαβε εξιτήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS