ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ξέσπασε on air ο Γιώργος Λιάγκας για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Έχω τρελαθεί τελείως»

Δεν μπόρεσε ν' αντέξει την αδιάφορη συμπεριφορά των Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας είναι γνωστός για την ευθύτητά του και για το γεγονός ότι λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του αντέννα «Το Πρωινό» και αναφερόμενος στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, η δημοσιογραφική ομάδα στο πάνελ είδαν εικόνες στις οποίες φαίνεται ο Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου να γιορτάζουν τις εορτές του Πάσχα και να ψήνουν φαΐ 17 ημέρες μετά τον θάνατο της κόρης τους, Μαλένας. 

Στο θέαμα των εικόνων αυτών και έχοντας υπόψην πως η κόρη του πρώην ζευγαριού είχε καταλήξει τις προηγούμενες ημέρες, ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και ξέσπασε και είπε: 

«17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του, που δε ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι στα αντικαταθλιπτικά και στα xanax για να παραμένεις όρθιος, τουλάχιστον αυτό κάνει ο άνθρωπος ο φυσιολογικός για μένα. Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, πραγματικά υποκλίνομαι, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω, θ' αυτοκτονούσα εγώ. Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο, ειλικρινά σας μιλάω». 

Δείτε το ξέσπασμα του δημοσιογάφου στο απόσπασμα από την εκπομπή:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X