ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό τζιν, ριγέ πουκάμισο και raffia bag

Νονός στην Κύπρο ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Βάφτισε τον ανιψιό του στη Λεμεσό.

Ριάνα Στυλιανού

Στην Κύπρο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αυτή τη φορά όχι για κάποια επαγγελματική υποχρέωση, αλλά για έναν πολύ ξεχωριστό οικογενειακό λόγο.

@must.daily

 

Fern and Felt - Frankie Lopez

 

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, ο αδελφός και στενός συνεργάτης του τραγουδιστή, Παύλος Αργυρός, και η σύζυγός του, Άννα Μαρία Αναξαγόρου, βάφτισαν τον γιο τους στη Λεμεσό, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φραγκούδη, με το ζευγάρι να επιλέγει την Κύπρο και συγκεκριμένα την ιδιαίτερη πατρίδα της Άννας Μαρίας για αυτή τη σημαντική οικογενειακή στιγμή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον ρόλο του νονού
Έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους της ημέρας είχε φυσικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος βάφτισε τον ανιψιό του και έγινε επίσημα νονός του.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής αντιμετώπισε με χιούμορ τον διπλό του ρόλο, φορώντας κατά τη διάρκεια της βάφτισης μια ιδιαίτερη ποδιά με τις λέξεις «θείος» και «νονός».

Μαζί του βρισκόταν και η σύζυγός του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία έδωσε το «παρών» στην οικογενειακή τελετή. Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα κομψό και διακριτικό beauty look, με το μακιγιάζ της να επιμελείται ο γνωστός makeup artist Valentino. Ο ίδιος βρέθηκε επίσης στη βάφτιση ως καλεσμένος, μοιράζοντας τη χαρά της οικογένειας.

Χρέη νονού ανέλαβε επίσης ο Νικόλας Σαλβαδόρ Αναξαγόρου, αδελφός της Άννας Μαρίας.

Σύσσωμη η οικογένεια στη Λεμεσό
Από μια τόσο σημαντική στιγμή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Αργυρού. Στη βάφτιση παρευρέθηκαν οι γονείς του Κωνσταντίνου και του Παύλου, Βασίλης και Φωτεινή Αργυρού, ενώ στην Κύπρο ταξίδεψε και η αδελφή τους, Κατερίνα Αργυρού, η οποία ζει και εργάζεται στην Ολλανδία.

Η ημέρα είχε έντονα οικογενειακό χαρακτήρα, μακριά από τις μεγάλες κοσμικές εμφανίσεις, με τους ανθρώπους που βρίσκονται πιο κοντά στο ζευγάρι να συγκεντρώνονται στη Λεμεσό για να γιορτάσουν μαζί τους.

Όσο για τον μικρό πρωταγωνιστή της ημέρας; Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου αποκαλύφθηκε και το όνομα που επέλεξαν οι γονείς του: Πέτρος.

 

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση