ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

WiZ 50 Best Restaurants 2023: Τα highlights της βραδιάς

Την εκδήλωση απονομής των βραβείων παρουσίασε η Αφροδίτη Δερματά και ο Δημήτρης Δερματάς.

Μαρία Καραμάνου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος SppMedia και η Τράπεζα Κύπρου σε συνεργασία με τον κορυφαίο οδηγό διασκέδασης WiZ GUIDE, απένειμαν βραβεία στην ελίτ της κυπριακής εστίασης, μέσα από τον θεσμό «WiZ 50 BEST Restaurants».

Η λαμπερή γιορτή της κυπριακής γαστρονομίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 29 Ιανουαρίου 2024, στο Ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανακοινώθηκε η σειρά κατάταξης των καλύτερων εστιατορίων από τη θέση 1 έως τη θέση 50. Πολλοί διακεκριμένοι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων βρέθηκαν η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, η Υπουργός Γεωργίας Δρ. Μαρία Παναγιώτου και ο τέως Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, συμμετείχαν στην εκδήλωση, τιμώντας τα 50 κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι δώδεκα κριτές του θεσμού «50 Best Restaurants» συνέβαλαν στην ανάδειξη των κορυφαίων εστιατορίων της Κύπρου. Ανάμεσά τους βρίσκονται προσωπικότητες όπως οι Γιάννης Αδειλίνης, Ντένη Καλλιβωκά, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Πάολα Παπακώστα, Απόστολος Κουρουπάκης, Αθηνά Λοϊζίδου, Ειρήνη Γεωργάλλα, Αφροδίτη Δερματά, Πόπη Βακή, Σάντη Αντωνίου, Λεόντιος Τσέλεπος και Γιάννος Ιωάννου. Οι περισσότεροι από αυτούς συμμετείχαν ως απονεμητές στην εκδήλωση.

Η τελετή απονομής των βραβείων διεξήχθη με την παρουσίαση της Αφροδίτης Δερματά, δημοσιογράφου στο WiZ Guide και ραδιοφωνικής παραγωγού στον Love Fm, καθώς και του Δημήτρη Δερματά, ραδιοφωνικού παραγωγού στον Deejay Radio. Η βραδιά εμπλουτίστηκε από τις μελωδίες της τραγουδίστριας Eleonora La Luna και της μπάντας «La Luna band».

Η βραδιά αφιερωμένη στη γαστρονομία ολοκληρώθηκε με την απόλαυση λαχταριστών gourmet Finger Food από το Ξενοδοχείο Hilton, συνοδευόμενα από κρασιά Παπαγιαννάκος και νερό Acqua Panna και San Pellegrino. Χορηγοί της εκδήλωσης «WiZ 50 Best Restaurants» ήταν η Τράπεζα Κύπρου, τα νερά Acqua Panna και S.Pellegrino, το κρασί Παπαγιαννάκος και η Petrolina.

Δείτε το βίντεο με όλα τα highlight της βραδιάς εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS